Alibec, la cuţit?

Ultima actualizare:

    Denis Alibec e cel mai scump jucător din Liga Ifoto: Click
Denis Alibec e cel mai scump jucător din Liga Ifoto: Click

Atacantul Denis Alibec ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, caz în care nu va mai juca deloc la Astra, iar după recuperare ar urma să ajungă direct sub comanda lui Reghecampf, la Steaua.

"Am vorbit cu Alibec, după ce a fost consultat de medicii de la naţională. Situaţia e delicată. Îmi aduc aminte că la menisc se stă destul de mult. Bine, acum e altă tehnologie, poţi reveni după o lună. Eu ştiu că te operezi de menisc în momentul în care genunchiul îţi este blocat. El are dureri. Înainte cu o zi înainte de meciul cu Pandurii a dorit să se antreneze. A făcut-o, dar încă avea o jenă. Eu nu pot să vă spun dacă va apela la intervenţia chirurgicală sau nu, e o decizie pe care trebuie să o ia împreună cu medicii naţionalei. Dacă se va opera, cariera lui la Astra se încheie, pentru că din iarnă se transferă la Steaua", a explicat Şumudică la Digi Sport.

"La meciul cu Dinamo a fost un atac de la spate al unui jucător. Nu îl loveşte, pentru că Denis se fereşte, dar cade în genunchi. Fiind încălzit, nu a avut probleme în acel meci, dar a doua zi a început să îl doară. A fost la un doctori şi i s-a făcut o injecţie în genunchi cu plasmă, care să accelereze vindecarea", a mai afirmat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net