Alibec era la schi, când colegii săi erau pe teren și învingeau Viitorul!

Ultima actualizare:

    Alibec s-a dus la schi
Alibec s-a dus la schi

FCSB a câștigat derby-ul cu Viitorul, 2-0, dar din lot nu a făcut parte și Denis Alibec. Atacantul a acuzat unele probleme medicale, dar de fapt el s-a dus la schi alături de mai mulți prieteni. Antrenorul Nicolae Dică a dat de înțeles că jucătorul va pleca în iarnă.

”Așa am decis, să nu fie în lot pentru acest meci. Nu a avut nicio problemă medicală, asta a fost decizia mea, atât vă pot spune. Nu mă întrebați acum de ce se va întâmpla cu Alibec peste două luni, când încep din nou meciurile oficiale. Mai avem de muncit foarte mult și vom vedea, poate se va transefera până atunci. Depinde de fiecare jucător cum se antrenează, dacă e dispus să facă sacrificii pentru această echipă. Acei jucători sunt prioritari pentru mine. Îmi doresc un grup unit, atunci suntem o echipă foarte puternică", a spus Nicolae Dică.

Apoi, a anunțat: ”Nu am mai vorbit cu Denis în ultima perioadă față în față. Eu nu am de unde să știu ce își dorește Denis Alibec, întrebați-l pe el. Dacă va avea o ofertă bună pentru el și pentru club, cu siguranță va pleca”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net