Alibec, clauză anti-Steaua

Ultima actualizare:

    Alibec şi Tamaş, rivali  până acum, vor  deveni coechipieri  de CrăciunFoto: Sportpictures.eu
Alibec şi Tamaş, rivali până acum, vor deveni coechipieri de CrăciunFoto: Sportpictures.eu

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a anunţat că Denis Alibec nu va evolua contra Stelei. Antrenorul susţine că nu vrea să-l expună pe jucător, însă există un paragraf în acordul de acum două luni prin care jucătorul nu poate evolua în meciurile directe.

Campioana României, Astra Giurgiu, va întâlni duminică pe teren propriu echipa antrenată de Reghecampf. În acel meci, care ar putea fi decisiv pentru calificarea în play-off a Astrei, Alibec, vedeta giurgiuvenilor, nu va fi pe teren. Tehnicianul gazdelor, Marius Şumudică, a încercat să explice că nu îl va folosi pe internaţionalul român deoarece „vârful” ar fi contestat de către fani dacă ar avea o prestaţie slabă. „Nu va juca pentru că nu vreau să-l expun. Ar fi sub presiune fiindcă el peste 10-12 zile va pleca la Steaua”, a anunţat deja tehnicianul. 

„Nu ştiu dacă va evolua... Cred că-şi doreşte să o facă, să demonstreze că e profesionist”, a spus însă preşedintele Dani Coman. Totuşi, în octombrie, când cele două cluburi s-au înţeles în privinţa transferului s-a discutat şi despre acest aspect, iar Gigi Becali spunea: “Am pus clauză să nu joace împotriva Stelei şi oricum mi-a zis Şumudică că nu o să-l bage în teren”.  Atacantul de 25 de ani va deveni oficial jucătorul Stelei peste două săptămâni, când Liga I va intra în pauza competiţională, cei din Ghencea plătind 1,5 milioane de euro pentru serviciile sale.

Până atunci, ieri, Alibec a jucat tot meciul câştigat cu scorul de 2-1 în deplasare, cu Voluntari, în etapa a 19-a a campionatului. El va mai evolua şi joi, contra celor de la AS Roma, în ultima etapă a grupelor Ligii Europa, un egal fiind de aur pentru românii care speră la calificarea în „primăvara europeană”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net