Alibec, ca şi dat afară de la FCSB

alibec.jpg

Roş-albaştrii nu mai acceptă fiţele atacantului şi şansele pentru ca acesta să confirme tocmai s-au epuizat
Foto: Click!

Denis Alibec a fost adus în ianuarie 2017 de la Astra şi Gigi Becali îi fixase traiectoria: golgheter în sezonul următor al Ligii 1, câteva reuşite şi prin cupele europene şi transformarea rapidă a celor două milioane de euro investite în măcar 10 profit. Nu toate pariurile ies însă bătând din palme.

Capriciosul fotbalist în vârstă de 27 nu s-a adaptat la noile cerinţe şi, accidentat şi fără cifre, a devenit tot mai irascibil şi mai greu de controlat. Discuţiile cu el au fost iutile, restartul promis nu a venit, iar Alibec a devenit treptat un factor nociv pentru vestiar. Conducerea FCSB-ului e pe cale să rezolve problema clasic, extrăgând buruiana şi dând-o altuia s-o transforme în floare. Cel mai probabil în pierdere, dar şi acestea sunt asumate în fotbal. „Ce face Denis Alibec e incurabil. Nu mai am ce comenta, am făcut tot ce a depins de mine. I-am dat și banderola, am încercat să-l amendez, apoi i-am anulat amenda. Am vorbit cu el de câteva ori, a spus că va da un restart. Nu mai sper că-l pot schimba. Aștept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta!”, a confirmat şi Becali ruptura totală şi ireparabilă între FCSB şi Alibec.

Loading...
 
 

Citește și

  • contra

    Selecţionerul României, Cosmin Contra, a avut o lungă conferinţă de presă luni, în preziua amicalului cu Suedia, de la Craiova. Antrenorul tricolorilor se arată îngrijorat de starea gazonului stadionului "Ion Oblemenco", din care, la precedentele meciuri disputate de olteni, au sărit bucaţi din brazdă la fiecare alunecare. Partida România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, în direct la ProTV.

  • Campionatul Greciei, suspendat în urma deciziei ministrului Georgios Vassiliadis la 12 martie, se va relua sâmbătă, 31 martie, a anunţat liga elenă, citată de news.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1