Alibec, «amendat» cu şampoane

16-sport-alibec-rps_4870-565626656.jpg

alibec,  FCSB, titular
Denis Alibec
Foto: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Denis Alibec va fi pedepsit simbolic pentru ieşirea necontrolată avută la partida cu clujenii. În momentul schimbării, el abia l-a salutat pe Reghecampf, a lovit nişte sticle de apă şi a plecat la vestiare, deşi mai era o jumătate de oră de joc.

Vedeta echipei patronate de Gigi Becali a rezistat doar 61 de minute pe teren, contra CFR-ului, meci încheiat cu scorul de 0-0. A fost înlocuit, iar în locul lui a intrat Gnohere. Dar, Alibec nu a fost mulţumit de decizie şi după ce cu greu a dat mâna cu Reghecampf, a dărâmat nişte sticle de apă aflate lângă banca de rezerve. Imediat şi-a pus o geacă pe el şi a plecat la vestiare, sfidându-şi antrenorii şi colegii. Dacă de-a lungul timpului, Becali a amendat jucătorii, refuzând să le mai achite diverse restanţe financiare sau prime, acum, în cazul lui Alibec, situaţia e total diferită. “Săptămâna aceasta jucătorii vor primi 10.000 de euro pentru cele trei meciuri câştigate. Am făcut cu Meme un tabel şi i l-am prezentat patronului. Nu ştiu ce va face, dacă-l va taxa, dar eu îl voi pune pe Alibec să plătească pentru gestul său, o să ia şampoane pentru duşuri, la băieţi. Pentru mine, tot rămâne atacantul numărul unu de la echipă”, a spus antrenorul Reghecampf. Mai mult, acesta l-a apărat pe Denis susţinând că nu este gras, deşi jucătorul e recunoscut pentru problemele sale de greutate: “Alibec are 92 de kilograme. Sunt anumiţi jucători care au o anumită structură osoasă... nu înseamnă că Denis e gras. Asta e limita lui normală, conform Centrului de Medicină din România”.

Şumudică, contre cu Reghe şi Becali

 

Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Alibec la Astra şi un susţinător al atacantului, s-a certat acum cu tehnicianul şi patronul FCSB, Reghecampf, respectiv Becali, din cauza acestuia. După un dialog într-o emisiune tv, el a revenit şi a punctat: “Nu ştiu de unde e ideea că la Astra e amatorism total, că se mănâncă pizza, că se bea bere. Păi, la FCSB am auzit că au lăsat nişte sticle de votcă pe acolo... Nu eu mă bat şi ajung la acte de rasism. Vezi domne, ei sunt foarte sus şi noi foarte jos. Ok, sunt un brand, dar să nu mai zică că noi suntem nişte amatori. Vreau să fim respectaţi”, a spus el.

Loading...

Citește și

  • Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec după ce acesta a avut un comportament violent atunci când a fost schimbat în meciul cu CFR. Atacantul l-a salutat cu greu pe Reghecampf, a şutat în sticlele de apă aflate lângă banca de rezerve şi apoi s-a dus la vestiare, fără a mai aştepta finalul meciului.

  • „Bizonul” a marcat unicul gol al jocului de la Severin, 1-0, iar patronul FCSB, Gigi Becali, l-a ridicat în slăvi. În schimb, căpitanul Denis Alibec a fost criticat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1