Alibec aduce profit de 6.500.000 €

Ultima actualizare:

    Alibec este singurul  jucător al Stelei care  ar putea pleca în străinătate  în viitorul apropiatFOTO: Sportpictures.eu
Alibec este singurul jucător al Stelei care ar putea pleca în străinătate în viitorul apropiatFOTO: Sportpictures.eu

Denis Alibec e singurul jucător de la FCSB care se bucură după usturătoarea corecţie (1-5) primită de la Sporting în play-off-ul Ligii Campionilor.

Cu două meciuri entuziasmante, la Lisabona şi în returul cu lusitanii de miercuri, 23 august, Alibec şi-a asigurat viitorul. Demonstrându-şi calităţile contra unor adversari redutabili, vârful de 26 de ani nu va mai rezista mult timp în curtea lui Gigi Becali. De altfel, patronul roş-albaştrilor a primit deja o ofertă din partea lui FC Porto, una dintre cele trei mari forţe din Portugalia, alături de Benfica şi Sporting. „Porto fuge după Alibec. Au făcut ofertă de opt milioane la pauza meciului cu Sporting. Se vor duce şi la Gigi să-i spună, dar am dat eu ştirea înainte”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la finalul întâlnirii de coşmar de pe Arena Naţională. 

„Dragonii” de la Porto s-au mişcat atât de repede pentru că golgheterul lor, camerunezul Aboubakar, e pe picior de plecare, iar perioada de transferuri estivală se apropie de sfârşit. Până la finalul lunii august mai sunt câteva zile, astfel că transferul lui Alibec la FC Porto s-ar putea oficializa cât de curând. Recent, Gigi Becali a precizat că va renunţa la Alibec doar în schimbul a 10 milioane de euro, însă acum s-ar putea mulţumi şi cu 8 milioane, în condiţiile în care va primi toţi banii într-o singură tranşă. Pentru Becali, afacerea „Alibec” i-ar aduce un profit de 6,5 milioane de euro, obţinut în mai puţin de un an. În toamna anului trecut, finanţatorul l-a luat de la Astra plătind doar 1,5 milioane de euro.

Presa din Portugalia a remarcat la unison evoluţia lui Alibec din „dubla” FCSB – Sporting. „E greu de înţeles cum un fotbalist atât de valoros mai joacă în România”, au notat jurnaliştii de la Record. Inclusiv adversarii lui au recunoscut calităţile lui. „Trebuie să fii mereu atent la el. Îmi place cum joacă, se întoarce rapid şi şutează imediat cu stângul”, a spus olandezul Bas Dost, unul dintre marcatorii lui Sporting în returul cu FCSB.

FCSB îşi află adversarele din Liga Europa

simeon stalpnicul png

Eliminată din Liga Campionilor, echipa antrenată de Nicolae Dică îşi va continua parcursul continental în grupele Ligii Europa. Tragerea la sorţi e programată vineri, 25 august, de la ora 14.00, componenţa urnelor valorice fiind definitivată aseară târziu, după terminarea tuturor meciurilor din play-off. „Nu mă interesează Liga Europa, vom băga rezervele. Ne concentrăm pe campionat”, a spus Gigi Becali la cald, după eşecul cu Sporting.

Coman, transferat de lipitori la FCSB

simeon stalpnicul png

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat că forma slabă arătată de Florinel Coman în primele meciuri din acest sezon este cauzată de anemie. Fotbalistul transferat de la Viitorul a urmat un tratament băbesc, cu lipitori, pentru varice, a dezvăluit omul de afaceri, care a dezvăluit că acesta a fost şi motivul pentru care mijlocaşul a venit la FCSB.

„Băiatul avea nişte varice şi doctorii au zis că varicele alea sunt de operat, nu e nici o problemă. Poate să joace, poate să facă efort. Numai că el ce-a făcut? El a pus lipitori, nişte de-astea băbeşti şi au tras vreo două kile de sânge. Acum, când i-a făcut analizele doctorul, el deja avea anemie. Păi, el nu putea, săracul, să joace. Că Dumnezeu aşa l-a făcut, să pună lipitori, să nu poată să-l ia nici Galatasaray, nici Benfica, nici Şahtior Doneţk. În opinia mea, e cel mai talentat jucător român la ora asta”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Coman (19 ani) a semnat un contract pe cinci ani cu FCSB. Viitorul va primi două milioane de euro pentru jucător plus 500.000 dacă FCSB intră în grupele Ligii Campionilor anul viitor, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net