Alexandru Maxim: ”Este o mândrie să îmbrac tricoul naționalei”

maxim_romania_austria.jpg

Alex Maxim a fost cel mai bun jucător al naționalei României în victoria din Austria
Alex Maxim a fost cel mai bun jucător al naționalei României în victoria din Austria
FOTO: Sportpictures.eu

Alexandru Maxim, autorul celui de-al treilea gol al echipei noastre în victoria cu 3-2 obținută în Austria, la Klagenfurt, era foarte bucuros de revenirea în națională și de prestația sa.

Alexandru Maxim a declarat, luni seară, după meciul Austria – România, scor 2-3, că este încântat de acest rezultat şi că echipa naţională şi-a revenit din punct de vedere psihic şi fizic după confruntarea cu Irlanda de Nord, scor 1-1. El a precizat că îşi doreşte să participe la Campionatul European cu echipa naţională şi i-a mulţumit lui Marius Şumudică pentru că l-a dorit la Gaziantep FK, unde îl foloseşte şi astfel el are şansa de a fi convocat la prima reprezentativă.

“Bucurie, Toată lumea este încântată. Cred că este o consecinţă a muncii noastre din ultima perioadă, în plus am câştigat marcând trei goluri pe terenul Austriei, ceea ce este foarte important. După meciul cu Irlanda am reuşit să ne refacem psihic, fizic şi cred că am făcut o partidă foarte bună. Este o mândrie şi o onoare să îmbrac tricoul României, am încercat să-mi fac treaba cât pot de bine, să ajut echipa şi defensiv. Toate deciziile pe care le-am luat în ultima perioadă au fost cu scopul de a mă întoarce la echipa naţională şi de a prinde un turneu final. Îmi doresc din tot sufletul să particip la Euro cu echipa naţională. Vreaui să-i mulţumesc şi lui Marius Şumudică pentru încrederea pe care mi-a acordat-o”, a spus Maxim. la Pro TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1