Alexandru Cicâldău, oficial la Galatasaray

cicaldau.jpg

Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă seară, că l-a achiziţionat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova.

“Îi urăm lui Alexandru Cicâldău bun venit şi să obţină succese în echipamentul Galatasaray”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul, după o scurtă prezentare a carierei românului, informează news.ro.

Prețul românului a fost de 6,5 milioane de euro, conform presei din Turcia.

Galatasaray a postat pe Twitter un filmuleţ de prezentare a lui Cicâldău.

Universitatea Craiova a anunţat pe Facebook plecarea lui Cicâldău la Galatasaray:

“Alexandru Cic Bom Bom părăseşte Oltenia după 3 ani în care a purtat cu mândrie şi devotament tricoul cu numărul 10 al celei mai iubite echipe din România.

Au fost 3 ani în care ne-am bucurat şi am suferit împreună, iar multe dintre bucurii s-au datorat chiar muncii şi talentului lui Alex. Cu 33 de goluri marcate cu leul pe piept şi 21 de pase decisive, câştigător al Cupei şi al Supercupei în această vară, golgheterul nostru de la revenirea Ştiinţei pe prima scenă şi-a depus candidatura pentru un loc în galeria legendelor Universităţii Craiova. Îi mulţumim pentru tot ce ne-a dăruit şi suntem mândri şi fericiţi că a fost unul dintre noi în tot acest timp.

După ce a reuşit ce mentorul său Gheorghe Hagi doar visase, să joace sub culorile Universităţii, Alex continuă să îi calce pe urme fostului uriaş fotbalist român şi merge la o altă echipă unde pasiunea fanilor e mai importantă decât orice: Galatasaray. Îi dorim mult succes la noul club şi îl asigurăm că vom continua să sărim în picioare la fiecare dintre golurile pe care le va înscrie de acum înainte.

Baftă, Cic!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul