Alexandru Băluță și-a cerut iubita de soție chiar de Revelion

Ultima actualizare:

    Alexandru Băluță și iubita lui, Diana, după acceptarea cererii în căsătorieFOTO: Instagram
Alexandru Băluță și iubita lui, Diana, după acceptarea cererii în căsătorieFOTO: Instagram

Intrarea în anul 2020 a fost de neuitat pentru Alexandru Băluță. Legitimat la Slovan Liberec, fostul căpitan al Universității Craiova și-a cerut de soție iubita, pe Diana, tocmai în Dubai.

În vârstă de 26 de ani, Băluță a petrecut Revelionul alături de iubita lui, dar și de foștii lui coechipieri de la Craiova, Alex Mitriță, Cristi Bărbuț, dar și de Adrian Mutu, de Laurențiu Reghecampf și de finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

La miezul nopții, Băluță a făcut gestul cel mare: ”Sunt fericit să am așa oameni lângă mine. Dar, cel mai fericit sunt să am cea mai iubită persoană lângă mine, pe care o iubesc cel mai mult! Este viitoarea mea soție. Vrei să fii soția mea?", a întrebat, emotionat, Alex. ”Da”, a fost răspunsul emoționat al Dianei. Aceasta este însărcinată în cinci luni și va naște în aprilie primul copil al cuplului.

Momentul cererii în căsătorie făcute de Băluță chiar în noaptea de Revelion
Momentul cererii în căsătorie făcute de Băluță chiar în noaptea de Revelion

Alexandru Băluță a fost primul produs important de export al noii Universitatea Craiova, pentru care a jucat între 2014 și 2018. După 124 de meciuri și 21 de goluri marcate pentru olteni, a fost vândut Slaviei Praga pentru o sumă foarte mare: 2,65 milioane de euro. Din păcate pentru el, nu a confirmat în Cehia, chiar dacă are în palmares un titlu de campion și o cupă a acestei țări. Mai mult rezervă, el a fost împrumutat în toamna trecută la o altă echipă din Cehia, Slovan Liberec, unde a devenit titular și pentru care a marcat de trei ori în 10 meciuri, oferind și patru pase de gol. Acum, cota de piață a mijlocașului este de 2,3 milioane de euro și speră ca revenirea de formă să-I aducă și o nouă convocare la echipa națională.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net