Alexa, dușmanul public numărul 1 la Astra

Ultima actualizare:

    Dan Alexa
Dan Alexa

Rezultatul de egalitate făcut de Astra acasă, cu FC Hermanndtadt, scor 0-0, dar mai ales exprimarea echipei, l-a nemulțumit pe patronul clubului din Giurgiu, Ioan Niculae. Acesta vrea să scape de antrenorul Dan Alexa.

"Vorbiţi cu Alexa, el nu ştie să facă echipa, nu eu! Să renunţe el!”, a declarat imediat după meci Ioan Niculae. Cel vizat, Dan Alexa, spune că nu este deloc surprins de reacția patronului, pentru că echipa lui chiar a jucat slab.  ”Nu pot să fiu mulţumit după un asemenea joc. Am întâlnit o echipă care s-a apărat în opt, chiar zece jucători în marea majoritate a timpului. Am avut trei, patru situaţii de a înscrie, nu am reuşit să o facem, este foarte greu atunci când întâlneşti o asemenea echipă cu jucători experimentaţi care se apără foarte bine. Mă bucur totuşi pentru că a intrat Denis Alibec, se vede că s-a antrenat doar o săptămână normal cu echipa. Suferim foarte mult în faţă. Echipa nu e în criză, dar sunt jucători care nu au ritm, jucători importanţi care să facă diferenţa, lucrurile astea se văd. Ne-a lipsit foarte mult Denis, ne creăm situaţii greu şi atunci când le avem nu reuşim să înscriem. Cea mai importantă problemă în momentul acesta este că jucătorii de atac nu reuşesc să facă diferenţa. Am aşteptări mai mari de la cei care au jucat în prima repriză, pentru că aşteptările sunt mari şi pierdem puncte multe cu echipele mici. Nu m-au interesat discuţiile despre înlocuitorii mei, cu siguranţă au fost, vorbiţi cu domnul Nicolae aspectul acesta. Domnul Nicolae este patronul echipei, dacă dânsul doreşte să ne despărţim, fără niciun fel de problemă, clar”, a declarat Alexa după meci.

Revenit după accidentare, Denis Alibec l-a criticat și el subtil pe Dan Alexa: ”În ultimele două meciuri n-am arătat un joc de play-off. Alexa ar trebui să ne motiveze și el mai mult și vom juca mai bine. Ar fi bine să rămână, pentru că ne-am obișnuit cu el”, a spus internaționalul român.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net