Alex Maxim şi Adi Popa simt mirosul promovării

Ultima actualizare:

    Din rezervă,  Maxim este  liderul celor  de la StuttgartFoto: EPA
Din rezervă, Maxim este liderul celor de la StuttgartFoto: EPA

Dacă unii dintre fotbaliştii români de afară se luptă pentru titluri, cupe sau evitarea retrogradării, alţii visează cu ochii deschişi să promoveze din al doilea eşalon în primul. Vorbim în special despre Alex Maxim şi Adi Popa, doi jucători importanţi în trecutul recent al echipei naţionale a României.

Trecut la un moment dat pe linie moartă la VfB Stuttgart, Maxim s-a trezit la viaţă şi pare să aibă un nou început la gruparea germană. Duminică, 14 mai, şvabii pot face pasul decisiv către revenirea în Bundesliga, după ce anul trecut au retrogradat din elită. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, liderul VfB Stutgart are nevoie de un rezultat pozitiv (victorie sau egal) în penultima etapă, în derby-ul din deplasare cu a treia clasată, Hannover.

Alături de cele două echipe, distanţate de numai trei puncte, în lupta pentru promovare se află şi cei de la Braunschweig. În Bundesliga vor ajunge însă direct doar primele două locuri, ocupanta locului trei urmând să dea un baraj cu locul 16 din prima ligă.


    Adi Popa speră  să revină  la naţională
Adi Popa speră să revină la naţională

Emoţiile lui Maxim sunt resimţite în aceste zile şi de fostul stelist Adi Popa. Echipa acestuia din urmă, Reading, a ocupat locul trei în divizia a doua engleză, ratând astfel promovarea directă în Premier League. Cu Popa mai mult rezervă, Reading are însă şansa unui play-off în patru (semifinale şi finală) care va mai trimite o echipă printre granzii Angliei. Sâmbătă seară, 13 mai, după închiderea ediţiei, Reading a disputat turul din semifinala cu Fulham, returul fiind programat marţi, pe teren propriu. În a doua semifinală se întâlnesc Huddersfield şi Sheffield Wednesday.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net