Alex Maxim a plecat de la Mainz

maxim-alex-gettyimages-1150136697.jpg

Alex Maxim a jucat 56 de meciuri pentru Mainz, a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive
Alex Maxim a jucat 56 de meciuri pentru Mainz, a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive
Foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

FSV Mainz a anunţat rezilierea, de comun acord, a contractului lui Alexandru Maxim (30 de ani). Înţelegerea dintre cele două părți era valabilă până în vara anului viitor. În acest an, mijlocașul român a evoluat în Turcia, la Gaziantep.

Fost jucător la Espanyol B (2009-2011), Badalona (2010/2011), Pandurii Tg. Jiu (2011-2013) și VfB Stuttgart (2013-2017), Maxim a ajuns la Mainz în iulie 2017. De atunci și până anul acesta, el a strâns 56 de meciuri pentru echipa care a terminat ultimul campionat pe locul 12 în Bundesliga, a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive. Din ianuarie, internaţionalul român a evoluat în Turcia, la Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică. 
Director sportiv al clubului 1.FSV Mainz, Rouven Schroder, a comentat decizia pentru site-ul oficial: „Păcat că Alexandru nu se va întoarce la noi. Este un băiat grozav, cu un caracter bun şi cu mult potenţial fotbalistic, pe care, din păcate, nu l-a putut arăta suficient aici, la Mainz. Am avut discuţii deschise şi clare cu Alex şi cu reprezentanţii săi şi am găsit o soluţie bună de reziliere a contractului, în special în interesul clubului. Îi dorim lui Alexandru tot ce este mai bun pentru cariera lui viitoare". 
Din câte se pare, Alex Maxim va continua la Gaziantep. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1