Alex Maxim are Turcia la picioare

Ultima actualizare:

    Alex Maxim a jucat la MainzFOTO: EPA
Alex Maxim a jucat la MainzFOTO: EPA

Prestația fabuloasă din meciul de debut la Gaziantep, pentru care a marcat de două ori în victoria cu 5-1 de pe terenul liderului, Sivasspor, l-a făcut pe antrenorul Marius Șumudică să vorbească numai la superlativ despre jucătorul pe care l-a legitimat săptămâna trecută.

”E foarte clar că nu m-am gândit la o asemenea prestație din partea lui Maxim, nu m-am gândit nici la scor, nu m-am gandit că putem marca cinci goluri contra liderului. Din punct de vedere psihic, din punct de vedere al inteligenței, rar mi-a fost dat să lucrez cu un astfel de jucător, nu am văzut de mult un jucător atat de echilibrat. La un moment dat credeam că e nepăsător, nu asculta, dar el înmagazina și l-a ajutat foarte mult. Mentalitatea germană și Bundesliga l-au ajutat enorm”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Tehnicianul spune că toată lumea se întreabă în Turcia de unde a apărut acest jucător tocmai la Gaziantep, o echipă de jumătatea clasamentului. ”Azi-noapte a vuit toată Turcia! Toată lumea de la Istanbul, toată presa s-a întrebat unde l-am găsit pe acest jucător. Făceau comparații cu echipele mari și spuneau că acestea transferă tot felul de jucători și nimeni nu l-a găsit pe Maxim. E un tip inteligent, echilibrat”, a mai spus Șumi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net