Alcoolul şi pokerul l-au lăsat pe drumuri pe Steliano Filip

filip.jpg

Steliano Filip
Citeste tot despre: 

Fostul dinamovist Steliano Filip a fost dat afară de la Hajduk Split după escapada de la finalul anului trecut.

Cariera lui Steliano Filip (24 de ani) a ajuns într-un punct mort. Fotbalistul român a fost pedepsit drastic în urma unei petreceri cu alcool şi poker care a „răsuflat” în presa din Croaţia.

Înaintea marelui derby Dinamo Zagreb – Hajduk Split (1-0) de la mijlocul lunii decembrie, Filip împreună cu doi colegi de echipă (neamţul Fomitschow şi austriacul Vucur) au provocat un scandal uriaş în vestiarul „haiducilor”. Poze compromiţătoare cu cei trei în jurul unei mese de poker, cu pahare de vin alături, au făcut în valuri în media croată, iar oficialilor lui Hajduk nu le-a picat deloc bine.

filip.jpg

Steliano Filip, la masa de poker
 

Primele măsuri au apărut însă abia cum, iar Steliano Filip a avut cel mai mult de suferit. Astfel, fostul jucător al lui Dinamo a fost trimis la echipa secundă a grupării din Split şi a fost sfătuit să-şi găsească o altă formaţie unde să poată juca. Dacă Filip a fost lăsat pe drumuri, ceilalţi doi petrecăreţi au fost iertaţi, fiind consideraţi fotbalişti la care nu se poate renunţa. Cel mai probabil, Steliano Filip va reveni în campionatul nostru, de unde a plecat în urmă cu doar un an, în schimbul a 500.000 de euro. La Hajduk, fundaşul care a cochetat şi cu naţionala României n-a reuşit să se impună ca titular, în acest sezon el bifând doar şase partide în campionatul Croaţiei, ultima în luna octombrie.

Loading...