Alarmă la Atletico: doi jucători au coronavirus și joi e meciul cu Leipzig din Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Atletico Madrid se antrenează în continuareFOTO: EPA
Jucătorii de la Atletico Madrid se antrenează în continuareFOTO: EPA

Probleme pentru Atletico Madrid cu doar câteva zile înaintea meciului cu Leipzig, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Spaniolii au doi fotbaliști testați pozitiv cu coronavirus. Numele lor nu au fost dezvăluite.

Toţi componenţii echipei şi ai delegaţiei au fost testaţi sâmbătă, la baza sportivă a clubului spaniol, conform protocolului UEFA pentru sferturile LC. Atletico a anunţat autorităţile sanitare spaniole şi portugheze, UEFA, federaţia spaniolă, federaţia portugheză şi Consiliul Superior al Sportului. S-a activat protocolul pentru astfel de cazuri, astfel că toată delegaţia trebuie să fie testată din nou, precum şi persoanele care au fost apropiate celor testaţi pozitiv. Acest lucru duce la schimbări în programul antrenamentelor şi al deplasării şi şederii echipei la Lisabona. Concret, ei vor ajunge abia azi în Portugalia, în loc să fi făcut deplasarea ieri. Meciul cu Leipzig e programat joi, este al doilea din seria sferturilor care va începe miercuri și se va încheia sâmbătă.

În cealaltă competiție continentală, Liga Europa, sferturile de finală au fost programate ieri (după închiderea ediției) și azi, câte două meciuri pe zi.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net