Ai 4 milioane €? Poţi locui în vila lui Chivu

Ultima actualizare:

    Cristi şi Adelina Chivu s-au căsătorit în 2008 şi au împreună două fetiţeFoto: Guliver/ Getty Images
Cristi şi Adelina Chivu s-au căsătorit în 2008 şi au împreună două fetiţeFoto: Guliver/ Getty Images

Stabilit de aproape un an în Italia, la Milano, Cristi Chivu a decis că e timpul să-şi vândă vila luxoasă pe care o deţine lângă Bucureşti, la Corbeanca. El cere o sumă astronomică: 4 milioane de euro, dar casa face toţi banii.

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a României a stabilit că este timpul să se mute împreună cu soţia şi cele două fete în oraşul în care a cunoscut marile satisfacţii ca fotbalist, Milano.


    În această vilă a locuit internaţionalul până anul trecut
În această vilă a locuit internaţionalul până anul trecut

Component al formaţiei locale Internazionale între 2007 şi 2014, românul a acumulat o avere impresionantă, având în vedere că în primii săi ani la Inter primea cel mai mare salariu dintre jucătorii români aflaţi atunci în activitate: 5,4 milioane de euro pe sezon, fără bonusuri. Astfel, nimeni nu a fost mirat când s-a aflat că, în 2012, Cristi Chivu a cumpărat, pentru câteva milioane de euro, o vilă impunătoare în Corbeanca, o comună aflată lângă Bucureşti.

simeon stalpnicul png

Construită în 2008, aceasta are cinci dormitoare, şapte băi, trei garaje, o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni, o cascadă, un centru de fittnes, sală de bowling şi biliard, sală de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere pentru angajaţi. Totul, pe o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi. Acolo au locuit Cristi (37 de ani), soţia lui, Adelina (35 de ani) şi fetele lor, Natalia (8 ani) şi Anastasia (6 ani) până la jumătatea lui 2016. Atunci ei au decis să se mute, de fapt să se reîntoarcă în Italia, la Milano, acolo unde fostul fotbalist e o adevărată legendă. Cum nu mai aveau motive să ţină luxoasa vilă din România, familia Chivu a scos-o la vânzare pe un site specializat. Iar preţul cerut este 4 milioane de euro, mai mic decât cel de cumpărare.

În ceea ce-l priveşte pe fostul internaţional român, acesta este tot mai atras de o revenire în lumea „sportului rege”. El este invitat în studiourile de televiziune din Italia să prefaţeze sau să analizeze diverse meciuri ale formaţiei Internazionale Milano. În plus, urmează cursurile celei mai importante şcoli de antrenori din Europa, cea de la Coverciano, intenţia fiind ca în viitorul apropiat să devină tehnician. Până atunci, el îşi vede de treabă în Comisia Tehnică a UEFA, mergând ca observator din partea forului european la cele mai importante meciuri din competiţiile continentale.

simeon stalpnicul png

S-a retras de pe teren în 2014, din cauza accidentărilor


    Foto: Guliver/ Getty Images
Foto: Guliver/ Getty Images

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai ultimilor 20 de ani. Din păcate, a trebuit să pună capăt carierei prematur, la doar 33 de ani, din cauza accidentărilor. El s-a retras din activitate în 2014, când era legitimat la Inter Milano, echipă cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător. Din 2007, de când a venit la această formaţie, el a cucerit Liga Campionilor, de trei ori titlul în Italia şi de două ori Cupa din această ţară. Înainte de aventura milaneză el evoluase trei ani la AS Roma. Mai are în palmares un titlu de campion al Olandei cu Ajax, în 2002, echipă al cărei căpitan a fost. La echipa naţională Cristi Chivu a fost un adevărat model. A debutat în prima reprezentativă la 19 ani, disputând în „tricolor” 75 de partide – în 50 a fost căpitan - şi marcând 3 goluri. A participat cu România la două turnee ale Campionatului European, în 2000 şi 2008.

A dat pe casă 6,5milioane de euro?

Suma cerută acum de Chivu nu este chiar atât de mare dacă ne gândim că pe ea a dat mult mai mult de atât. În 2010, vila cu pricina era scoasă la vânzare de fostul proprietar pentru 6,5 milioane euro. Acesta plecase din ţară şi nu mai avea de gând să se întoarcă. Pentru o perioadă a închiriat vila pentru „modesta” sumă de 24.000 de euro pe lună. Nu ştim dacă Chivu a achiziţionat-o la suma cerută sau a reuşit să negocieze, dar oricum el a dat mai mult decât cere acum. Plus că a mai investit ceva bani pe perioada cât a locuit acolo împreună cu familia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net