Adrian Mutu: «Vreau la Euro 2016»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a jucat 77 de meciuri sub tricolor, marcând 35 de goluriFoto: Mediafax
Adrian Mutu a jucat 77 de meciuri sub tricolor, marcând 35 de goluriFoto: Mediafax

Mai bine de doi ani şi jumătate au trecut de la ultimul meci jucat de Adrian Mutu în tricoul naţionalei României. ”Briliantul” a fost pe teren la înfrângerea de la Amsterdam, 0-4 cu Olanda, iar acum se gândeşte serios la revenirea printre ”tricolori”. A primit un imbold şi de la Anghel Iordănescu, selecţionerul spunându-i că-l va lua la Euro 2016, dacă joacă la noua sa echipă, FC Pune City.

Adrian Mutu se pregăteşte de debutul în India. A doua ediţie a campionatului profesionist va începe sâmbătă, iar FC Pune, echipa care l-a legitimat pe atacantul român, va evolua, luni, pe teren propriu, cu Mumbai City. Mutu a dezvăluit pentru site-ul sport360.com faptul că trage tare la antrenamente pentru că vrea să ajungă din nou la turneul final cu naţionala României. ”M-am antrenat din greu, am discutat tot timpul cu oficialii de aici pentru a le înţelege filosofia şi cererile şi sunt decis să dau totul. Am discutat recent cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi mi-a spus că se gândeşte la mine pentru Campionatul European, chiar dacă joc la Pune. Este o mare motivaţie pentru mine, sunt foarte serios. Este campania mea de revenire şi începe în India, urmând să se încheie în decembrie. Apoi va trebui să găsesc un alt club”, a precizat atacantul. Mutu abia aşteaptă să se revadă cu foştii adversari de pe vremea când juca în Europa. ”Mă voi întâlni cu prietenii mei John-Arne Riise, Nicolas Anelka şi Roberto Carlos, când echipele noastre vor fi adversare. Cred că aceşti jucători vor ajuta liga indiană, mai ales datorită experienţei lor. Eu îmi doresc să am un sezon bun, să fiu apt, să marchez goluri şi să îmi ajut echipa să câştige titlul”.

Şi-a luat logodnica la Mumbai

Adi şi Sandra se vor căsători în viitorul apropiat
Adi şi Sandra se vor căsători în viitorul apropiat

Adi Mutu va duce o viaţă liniştită în cele trei luni cât are de stat în India. ”Briliantul” o are cu el la Mumbai pe Sandra Bachici, cea care i-a devenit logodnică la sfârşitul lunii august. Adrian şi Sandra sunt împreună din luna ianuarie 2015, atacantul ”furând-o” pe timişoreanca de 21 de ani din braţele fotbalistului Laszlo Sepsi, cu care bruneta ar fi trebui să se mărite în vara acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net