Adrian Mutu a luat foc după îngrângerea cu FCSB: ”O rușine de arbitraj”

adrian_mutu_craiova.jpg

Adrian Mutu
Adrian Mutu
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 la Craiova, în fața nou-poromovatei SCU Craiova 1948, în urma unui penalty trasformat de Keșeru. La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a acuzat arbitrajul.

“Tactic am stat foarte bine, am închis toate culoarele. În afara şutului lui Cordea din prima repriză FCSB nu a ajuns la poartă. Un penalti foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc şi eu. A fost un arbitraj şmecheresc. Ne taie toate acţiunile de atac  din faţă, noi n-avem voie să sărim la cap, să punem mâna pe adversar. Într-adevăr, când sunt faulturi să dea. Probabil deranjăm, jucăm un fotbal frumos, nu suntem ca o nou-promovată. Recunosc acest arbitraj şi nu am cuvinte de laudă, mi se pare ridicol ce fac. Bine că n-a dat penalti după ce s-a terminat meciul. Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când arbitrul nu te lasă să-ţi scoţi capul şi să înaintezi, un arbitraj şmecheresc. Inclusiv al patrulea arbitru stătea lângă mine, se uita numai spre banca noastră, nu aveam vboie să spunem nimic. O ruşine de arbitraj în seara asta. Nu spun că meritam să câştigăm, nici noi n-am avut ocazii. Dar nici ei n-au avut ocazii. Un rezultat de egalitate era echitabil. Sunt dezamăgit de arbitraj, nu de echipa mea”, a spus Mutu la posturile care transmit Liga 1.

El a menţionat că nu se teme de o aventuală demitere: “Nu mi-e frică şi sunt gata să înfrunt orice decizie o va lua conducerea”.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, arbitrat de Iulian Călin.

Golul a fost marcat de Keşeru, în minutul 61, dintr-un penalty semnalizat de tușier pentru un fault în careu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5