Adrian Mutu: «Îmi tatuez numele băiatului»

Ultima actualizare:

    Sandra și Adi Mutu s-au logodit în  Cuba, la 1 ianuarie
Sandra și Adi Mutu s-au logodit în Cuba, la 1 ianuarie

2017 va fi un an plin pentru Adi Mutu. Nu neapărat din punct de vedere profesional, acolo unde-l aşteaptă o mulţime de încercări din noua sa postură, cea de manager al lui Dinamo, ci pe plan personal. ”Briliantul” se va însura religios cu Sandra, femeia care-i va dărui un băiat în primăvară. Naşul copilului va fi nimeni altul decât fostul selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli.

Adi Mutu va împlini în curând 38 de ani şi spune că e un bărbat împlinit. Pe plan profesional e directorul general al celor de la Dinamo şi-n paralel studiază pentru a deveni un tehnician de succes. Sentimental, de asemenea, toate-i merg din plin. Se va căsători cu Sandra, femeia care îi este alături de un an şi jumătate. Cei doi s-au logodit în Cuba, fix la 1 ianuarie, iar luna viitoare vor face cununia civilă. 

Nunta e programată pentru vara anului 2017, perioadă în care va avea loc şi botezul primului lor copil. Sandra este însărcinată şi-i va face lui Adi un băiat. ”Sunt foarte fericit şi binenţeles că-mi voi face un nou tatuaj. Îmi voi scrie pe piele numele copilului”, ne-a mărturisit, emoţionat, Mutu. Adi şi Sandra nu au stabilit încă numele fiului lor, astfel că fostul decar al naţionalei nu ştie încă în ce fel îşi va stiliza urămătorul tatuaj.

“E adevărat că Cesare Prandelli va fi naşul copilului pe care eu şi Sandra îl aşteptăm. Am o relaţie specială cu el. Am lucrat împreună ani de zile. El e şi modelul meu de antrenor”, ne-a mai spus “Briliantul”.  Adi mai are un fiu, pe Mario, din relaţia cu Alexandra Dinu, şi două fete, Adriana şi Maya, din mariajul cu Consuelo. Directorul general al lui Dinamo ne-a dezvăluit şi cum arată acum o zi din viaţa sa: “Îmi place să mă uit la filme împreună cu soţia mea, să-mi petrec timpul cu ea pentru că nu am prea mult la dispoziţie, sunt foarte ocupat la birou. Mai joc un fotbal, mai antrenez, cam asta fac în orele când sunt în afara serviciului”. 

Într-un viitor nu prea îndepărtat, Mutu se gândeşte să lase costumul în favorea treningului: “Mi-ar plăcea ca peste cinci ani să fiu antrenor, nu preşedinte. Ca tehnician aş avea ce să ofer, mai ales că am lucrat alături de nume uriaşe, Lippi, Capello, Prandelli”.  

A fost copilot la raliuri 

simeon stalpnicul png

Adrian Mutu a debutat în rolul de copilot de raliuri la ATA Racing Show 2016. Managerul general al lui Dinamo a fost copilotul lui Alexandru Filip în una dintre finalele competiţiei şi s-a arătat entuziasmat de senzatiile trăite pe circuit. “Pentru mine nu a fost greu, poate doar pentru Alex. M-am ameţit puţin, dar a fost ok. Mi-a plăcut foarte mult în maşină, dar nu cred că aş putea conduce aşa. Îmi place viteza, dar nu chiar în felul acesta. Îi mulţumesc lui Alex, a fost o experienţă plăcută”, a povestit Mutu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net