Adi, spală-ţi păcatele!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A stat departe de echipa naţională trei meciuri, dar a fost chemat în cele din urmă de selecţionerul Victor Piţurcă pentru „dubla" cu Belarus şi Albania. Adi Mutu vrea să facă uitate toate derapajele comportamentale pe care le-a avut în ultima perioadă şi speră să înscrie astăzi, în meciul cu naţionala din Belarus.

Poreclit „Satana", Victor Piţurcă, n-a fost atât de dur cu Adrian Mutu. L-a exclus pe „Briliant" după ce a întârziat la program la amicalul cu San Marino, dar l-a iertat după trei meciuri.

„S-a exagerat mult atunci. Veneam după un cantonament mai lung, m-am relaxat puţin, lucru pe care i l-am explicat şi domnului Piţurcă de mai multe ori", e explicat Mutu.

Atacantul naţionalei a recunoscut că nu s-a aşteptat ca Piţurcă să fie aşa maleabil în cazul său şi să treacă atât de repede cu vederea ce s-a întâmplat la meciul cu San Marino: "Am avut mai multe discuţii şi l-am convins până la urmă pe selecţioner că îmi doresc să revin la lot. Sincer, nu credeam că mă va ierta uşor".

Tocmai pentru a-i răsplăti votul de încredere, jucătorul Cesenei a găsit metoda perfectă pentru a-şi spăla păcatele faţă de selecţioner şi naţională. "Sper să fiu primul «tricolor» care dă gol pe Arena Naţională", a precizat Mutu, care mai este la doar trei goluri distanţă de Gică Hagi la numărul reuşitelor pentru prima reprezentativă.

Pe viaţă şi pe moarte. Selecţionerul Victor Piţurcă a spus că a reuşit să-i motiveze pe băieţi pentru meciul de diseară, deşi victoria ne foloseşte mai mult la palmares, decât în lupta pentru baraj.

„Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că trebuie să-şi dea viaţa pe teren. Avem nevoie să urcăm după aceste jocuri în urna a doua valorică", a spus antrenorul.

Tamaş a fost, şi el, iertat de selecţioner

simeon stalpnicul png

Atacăm din primul minut. „Tricolorii" vor abora diseară o tactică total diferită faţă de cea pe care au folosit-o în meciul cu Franţa. Piţurcă a anunţat că echipa va fi una ofensivă: "Acum s-au inversat rolurile, nu trebuie să ne mai apărăm. Noi suntem favoriţii".

 Dezamăgiţi de dezinteresul fanilor. Se aşteptau la peste 30.000 de oameni în tribunele Arenei Naţionale, dar au avut parte de o mare deziluzie. Dacă nu s-ar fi dat peste 10.000 de bilete gratis femeilor, pensionarilor şi copiilor, arena ar fi fost goală.

 "Briliantul" plânge după Franţa. Adi Mutu a recunoscut că nu s-a simţit deloc bine să vadă meciul cu Franţa din faţa televizorului: "Păcat că eu n-am fost cu Franţa când era stadionul plin, am înţeles că a fost o atmosferă foarte frumoasă. La ultimele meciuri de la naţională, suporterii nu m-au huiduit în nici un oraş din ţară, din contră, m-au aplaudat. Mă aştept să mă susţină", a spus Mutu.

Chivu a ratat întâlnirea cu „tricolorii". Jucătorii naţionalei au dorit să-l aibă alături în acestă săptămână şi pe fostul căpitan, Chivu. Fundaşul lui Inter s-a aflat câteva zile în Bucureşti, dar n-a apucat să-şi vadă foştii coechipieri.

„L-am sunat pentru că voiam să îl invit să ne viziteze, dar din păcate era deja în drum spre aeroport", a explicat Mutu.

Atac la Răzvan Lucescu. „Briliantul" a ţinut să trimită înţepături către fostul selecţioner, Răzvan Lucescu. "Nu cred că Luxemburg va încurca Bosnia. Trebuia să nu fi ajuns în situaţia asta, nu să ne gândim la astfel de calcule acum", a declarat Mutu.

La Euro, doar printr-o minune. Naţionala României nu mai depinde de propriile rezultate în cursa pentru ocuparea locului secund.

Iată ce trebuie să se întâmple pentru ca tricolorii să ajungă totuşi la barajul pentru Europene, bineînţeles cu condiţia de a obţine punctaj maxim din „dubla" cu Belarus şi Albania: Bosnia să nu ia mai mult de un punct cu Luxemburg (acasă) şi cu Franţa (în deplasare) sau Franţa să piardă meciurile cu Albania şi Bosnia (ambele acasă).

Cele 10 «păcate» ale lui Mutu

2004 - a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control efectuat la Chelsea, fiind suspendat şapte luni.

2006 - a fost acuzat de un chelner din Constanţa că l-a agresat fizic.

2009 - a petrecut cu Adrian Cristea în săptămâna dinaintea meciului cu Serbia. După meci, a plecat fără a spune cuiva la Novi Sad, unde era invitat la o petrecere organizată de patronul Vojvodinei.

2009 - La finalul anului, a bătut un cetăţean libanez într-un local de lux din Florenţa.

2010

Ianuarie - a fost depistat pozitiv cu sibutramină. A fost suspendat nouă luni.Martie - a fost surprins de paparazzi în acelaşi hotel cu Bianca Drăguşanu.Aprilie - a intrat într-un scandal cu doi indivizi care i-au făcut avansuri soţiei sale la Florenţa.Octombrie - a bătut un chelner într-un local din Florenţa.

2011

Ianuarie - a fost suspendat de Fiorentina, după ce a plecat de la un antrenament, supărat că italienii nu-l lăsau să plece la altă echipă.August - a întârziat la programul naţionalei înaintea meciului cu San Marino şi exclus din lot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net