Adi Popa, despre Gigi Becali: ”Au fost cuvinte foarte grele la adresa mea, nu le meritam”

Ultima actualizare:

    Adrian Popa a marcat primul gol al meciului din Cupă cu DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Popa a marcat primul gol al meciului din Cupă cu DinamoFOTO: Sportpictures.eu

Împrumutat în vara trecută de la Reading pentru a fi o piesă importantă în încercarea FCSB de a cuceri titlu, Adrian Popa a ajuns să fie tratat ca un proscris de patronul Gigi Becali. La o zi după expirarea contractului, fotbalistul a răbufnit la TV.

”Au fost cuvinte foarte grele din partea lui Gigi Becali, nu le meritam, m-au denigrat şi nu este normal. Sunt angajat, poţi să mă critici pentru ce fac în teren, dar în plus, nu mi se pare normal. Nu mi-au picat foarte bine, mama este hipertensivă, i se ridica tensiunea, se consuma pentru mine. Au fost clipe foarte grele”, a mărturisit Adrian Popa la Digi Sport. Apoi, cel care a intrat pe teren în 20 de meciuri pentru FCSB în actualul sezon, a mai povestit cum se purta cu el antrenorul Bogdan Vintilă, evident la presiunea patronului: ”Am avut o contră în vestiar, după meciul cu Chindia, când am zis că nu îmi convine că nu joc şi domnul Argeş a zis că mă amendează că denigrez imaginea echipei. Narcis Răducan a fost de faţă şi mi-a spus că nu pot fi amendat. Eu eram trimis în spatele porţii să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poţi păţi asta. Nu poţi să procedezi aşa cu un jucător de echipă naţională şi nu a fost doar cazul meu, la fel au păţit şi Hora şi Belu. Ne spuneau că la sfârşitul antrenamentului ne vedem la o miuţă. Înainte de a intra în teren la un meci, l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicaţiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren. Tănase şi Pintilii de pe bancă, mi-au spus, du-te, bă, atacant! Şi asta a fost”, a mai spus Adrian Popa în interviu.

Adrian Popa a jucat 20 de meciuri la FCSB în acest sezon

El consideră că umilințele au început la scurt timp după ce a sosit la FCSB. ”Eu nu aş spune că problema cu FCSB a început din pandemie, ci în vară, de când am venit la echipă. Am avut, glumind, o lună de miere, până când jucătorii accidentaţi au revenit şi eu nu am mai fost dorit acolo. Eu am venit într-un moment greu pentru FCSB, când echipa era pe ultimul loc. Atunci, domnul Becali m-a sunat şi mi-a lăsat impresia că sunt dorit. Am jucat la început, până când au revenit accidentaţii. Apoi, nu am mai jucat. Dar, eu mi-am făcut datoria. Cu mine în teren, ca titular, nu am pierdut niciun meci”, a încheiat ”Motoreta”.

Și Momcilovic dezvăluie calvarul de la FCSB

Tot înainte de terminarea actualei ediții a Ligii 1 s-a despărțit de FCSB și sârbul Marko Momcilovic. Ca și în cazul lui Adi Popa, și el a plecat cu un gust amar de la echipă.

”Brusc, din cel mai bun și lăudat, am devenit doar un jucător de decor. Cei de la FCSB tot spuneau că sunt accidentat, chiar și când mă antrenam și eram bun de joc, iar Gigi Becali zicea că sunt terminat. În doi ani am lipsit de la antrenamente 7 luni din cauza accidentărilor. Dar atât, în rest eu am fost permanent la echipă, mă antrenam la fel ca și ceilalți, eram bun de joc, dar nimeni nu mă băga în seamă. Vintilă m-a băgat direct titular în februarie, la Cluj, cu CFR. Am jucat doar o repriză, era 0-0 la pauză, dar m-a schimbat. Nu știu de ce. Probabil credeau că o să mă fac de râs, ca să mă facă să plec”, a declarat fundașul de 33 de ani pentru ”Gazeta Sporturilor”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net