Acuzaţii de 20.000.000 €

Ultima actualizare:

    Piţurcă va trebui  să aducă dovezi  clare pentru a nu  pierde procesele
Piţurcă va trebui să aducă dovezi clare pentru a nu pierde procesele

Victor Piţurcă şi familia Reghecampf-Prodan sunt în plin război. După o serie de acuzaţii dure lansate de fostul selecţioner, Laurenţiu şi Anamaria au decis să apeleze la justiţie pentru a-l pedepsi pe aceasta. Astfel, azi, avocatul Dan Idiţă, reprezentantul tehnicianului Stelei şi al soţiei sale, va demara acţiunea în instanţă contra ex - selecţionerului. Atât Reghe cât şi agenta de jucători cer daune de câte zece milioane de euro.

Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf se cunosc de mult timp, dar niciodată nu au fost prieteni. S-au intersectat în anul 2000 pentru o scurtă perioadă în Ghencea, apoi drumurile li s-au separat. Peste ani s-au regăsit, de data aceasta Piţi fiind selecţioner, iar fostul său jucător, antrenor al Stelei. Câteva contre în privinţa convocărilor, plus ideea lui Reghe că ar putea conduce şi trupa roş-albastră, dar şi naţionala, au declanşat războiul. S-au atacat reciproc, iar în conflict a fost implicată şi Anamaria Prodan, consoarta antrenorului fiind criticată pentru modul în care ar obliga fotbaliştii să semneze contracte de reprezentare cu ea.

În martie, acum trei ani, ura a devenit publică. Tot atunci, în 2014, s-au întâlnit ca tehnicieni în spaţiul arab şi imaginile în care Piţurcă a refuzat să-şi salute rivalul la meciul direct au arătat cel mai bine cât de rece e relaţia lor. Dacă în trecut declaraţiile lor s-au încheiat cu o ”vizită” a lui Reghecampf la Comisia de Disciplină, afirmaţiile de acum câteva zile ale ex-selecţionerului îl vor duce în faţa judecătorilor.

“A ieşit la iveală episodul de la Zurich! Au băut alcool (nr Reghecampf şi Meme Stoica), iar antrenorul abia a fost trezit pentru a merge la meci. Mi-au spus jucătorii! E o obişnuinţă să bea o sticlă de votcă înainte de meciuri”, a tunat Piţurcă, invitat la o emisiune sportivă. Apoi, a cotinuat: „Acum au schimbat votca şi au băut ţuică de pere, iar el a apărut cu faţa căzută, cu ochelari...se vede că e «trăgător»”.

Fostul selecţioner a dezvăluit şi faptul că Gigi Becali dictează primul 11 şi schimbările, dar declaraţia pentru care e chemat la tribunal este alta: „Reghecampf este penibil şi acasă, şi la stadion, peste tot. Mai are puţin şi pleacă în SUA, să-şi facă acolo echipă. El a antrenat pe la Snagov, pe unde se ştiau rezultatele dinainte”. 

Pentru că a sugerat că Reghe făcea “blaturi” la Snagov, Piţi riscă să achite daune de zece milioane de euro. ”Vreau să-i amintesc că trebuie să dovedească tot ce zice la televizor. Am emisiunea înregistrată şi e o probă împotriva lui la proces”, a spus actualul antrenor al Stelei.

Piţurcă are probleme şi cu Prodanca, după ce a spus despre ea: “Era normal ca sugătoarea asta să iasă pe la televizor. Fotbalul a fost supt mult timp şi pe unde a umblat această hoaşcă bătrână echipele s-au curăţat. Clujul a dispărut, Năvodariul a dispărut, Snagovul a dispărut, Steaua e pe unde e. Voi vorbi eu despre această familie la obiect, cu martori. Ea fura prin magazine din Germania şi ajunge acum să ia milioane de euro! Să vedem dacă a plătit taxe la stat! Ea a fost în spatele lui Stanciu sau Sânmărtean şi a luat comisioanele”.

Reacţia agentei de jucători a fost promptă. “Luni dimineaţă (nr-azi) îl vom da în judecată pe Victor Piţurcă, atât eu cât şi soţul meu, separat. Vom cere despăgubiri de zece milioane de euro fiecare, iar de caz se va ocupa avocatul nostru, Dan Idiţă”, a afirmat Anamaria.

Piţurcă despre... Reghecampf - Prodan

  • Abia a deschis ochii în fotbal. La antrenamentele Stelei nu merg, că nu vreau să am de-a face cu el
  • Era normal ca sugătoarea asta să iasă pe la televizor. Iertaţi-mă, dar fotbalul a fost supt mult timp şi pe unde a umblat această hoaşcă bâtrână echipele s-au curăţat 
  • Ea fura prin magazine din Germania şi ajunge acum să ia milioane de euro!

Familia Reghecampf  – Prodan ar putea  câştiga o avere de pe urma conflictului cu fostul selecţioner
Familia Reghecampf – Prodan ar putea câştiga o avere de pe urma conflictului cu fostul selecţioner

Anamaria Prodan despre... Piţurcă

  • Saltimbancul bretonat s-a trezit vorbind singur. Aşa e când ai prea mult timp liber, că s-a lăsat fotbalul de tine
  • Omul care a primit interzis în cazinouri pentru că a fost prins trişând cu pachetul de ţigări, cel pe care-l cunosc toate tribunalele fiindcă-şi ţine amanta prin procese
  • Dobitoc mic şi neînsemnat. Ăsta nu o să antreneze decât Avântul Prabuşirea. Trage cu dinţii de un scaun pentru că altfel moare de foame. Acest mic Oltcit expirat vorbeşte despre un Bentley de ultimă generaţie.

Reghecampf despre... Piţurcă

  • Când eram jucători, Piţurcă ne obliga să semnăm contracte cu Giovani şi când se certa cu el ne punea să le rupem. De asta am plecat de la Steaua
  • El nu a mai evoluat, a rămas la fel. Pot să-i dau lecţii, chiar foarte multe. Piţurcă n-a calificat nici o echipă de club în cupele europene
  • Nu ştiu dacă selecţionerul a venit să vadă două meciuri ale Stelei, deşi dăm foarte mulţi jucători la naţională. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net