Accidentare horror în Liga I. Un jucător de la Botoşani i-a rupt piciorul adversarului de la Mediaş

Ultima actualizare:
Dan Roman
Dan Roman

Ultima etapă din 2013 în Liga I a adus una dintre cele mai grave accidentări văzute în campionatul nostru, în ultimii ani.

În minutul 39 al partidei dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, încheiat 2-2, atacantul oaspeţilor, Dan Roman, a scăpat singur spre poarta moldovenilor. Jucătorul Botoşaniului, Ciprian Dinu, a încercat să-l oprească pe acesta printr-un tackling englezesc la disperare, din lateral. Roman şi-a protejat însă mingea şi exact în momentul contactului, piciorul lui drept a fost prins înfipt în gazon, ca o pârghie. Toată forţa impactului, care a fost amplificată de greutatea corpului lui Dinu, a făcut ca apărătoarea să nu mai facă faţă şi piciorul să cedeze. Roman s-a prăbuşit imediat în urlete groaznice şi a fost în pragul leşinului când şi-a văzut piciorul rupt în două.

Dan Roman
Dan Roman

Dinu a fost şi el şocat şi şi-a pus mâinile în cap când a realizat ce a făcut. Arbitrul, care iniţial îi acordase doar galben pentru faultul său, a revenit şi l-a eliminat de pe teren pe Dinu. Roman a fost transportat imediat la spital cu ambulanţa şi primul diagnostic este crunt: dublă fractură de tibie şi peroneu şi peste şase luni de indisponibilitate pentru jucătorul în vârstă de 27 de ani. Ironia sorţii este că Roman şi Dinu sunt chiar prieteni buni şi jucaseră împreună în sezonul 2009-2010, la CSM Râmnicu Vâlcea.


    Dan Roman
Dan Roman

Vezi AICI video cu intrarea criminală din FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net