Aaron Ramsdale s-a îmbolnăvit de coronavirus la magazin?

Ultima actualizare:

    Aaron RamsdaleFoto: Guliver/ GettyImages
Aaron RamsdaleFoto: Guliver/ GettyImages

Portarul Aaron Ramsdale este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști englezi. Din păcate pentru el, în aceste zile numele lui apare des în media nu pentru vreo realizare sportivă, ci pentru că a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Ramsdale, care are 22 de ani și e titularul postului de portar la Bournemouth și în naționala de tineret a Angliei, a fost unul dintre cei doi fotbaliști din Premier League depistați pozitiv la coronavirus duminică, după efectuarea celui de-al doilea test. Cum la primul, realizat cu o săptămână mai devreme, testul îi ieșise negative, toată lumea s-a întrebat cum a fost posibil.

”A fost şocant. Nu am avut simptome, nu am fost în contact cu nimeni, aşa că m-am cam speriat. Din păcate astfel de lucruri se întâmplă şi mi s-au întâmplat mie", a declarat Aaron Ramsdale. El a spus că singurul loc în care ar fi putut să se infecteze este magazinul la care a fost la cumpărături, împreună cu iubita lui. Dar că nu pricepe cum a fost posibil, deoarece a respectat toate măsurile de prevedere. Acum, portarul și iubita lui vor sta în izolare, acasă.

Pe lângă Ramsdale, şi jucătorul Adrian Mariappa (Watford) şi antrenorul secund al lui Burnley, Ian Woan, au fost testaţi pozitiv, la a doua testare din Premier League, care a cuprins peste 900 de jucători și oficiali ai echipelor. Dacă totul decurge conform planurilor, atunci în jurul datei de 19 iunie se vor relua meciurile în Anglia. Din acest sezon al Premier League mai sunt de jucat 92 partide.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net