9 secrete ale noului antrenor de la Dinamo!

Ultima actualizare:

A condus numai echipe din eşaloanele secunde, inclusiv Dinamo II în două mandate, şi acum a preluat banca tehnică a primei echipe a „câinilor", acolo unde acum un deceniu a îmbrăcat şi el tricoul în 36 de partide şi a marcat un gol. „Click!" vă prezintă câteva dintre metodele noului antrenor, dar şi aspecte din viaţa personală.

1 E apropiat de jucători. Stoican ştie să menţină relaţia cu vestiarul. E un tip comunicativ şi fotbaliştii vor avea parte de multe evenimente „în familie". Vizionarea unui film împreună sau servirea mesei la restaurant vor fi practici des întâlnite.

2 Studiul adversarului. Pregăteşte meciurile în detaliu, învăţând tot ce se poate despre adversari şi petrecând multe ore la studiu video. Nu-şi ţine jucătorii în şedinţe lungi.

3 Nu antrenează pentru bani. Salariul său este de doar 1.000 de euro pe lună, suma pe care lucra la Dinamo II, cel mai mic din Liga I. El îl va avea ca secund pe Dorin Mateuţ, care are licenţa PRO.

4 Promovarea tinerilor. A fost ales de acţionari şi pentru că el cunoaşte cel mai bine lotul „satelitului", iar misiunea sa va fi de a promova cât mai mulţi tineri.

5 Modelul, Mircea Lucescu. Stoican încearcă să aplice la Dinamo din metodele de lucru ale lui Mircea Lucescu, iar din generaţia tânără îl apreciază pe Pep Guardiola.

6 Sistem 4-4-2. Ca sistem de joc preferă 4-4-2, dar în funcţie de echipă, formula se poate schimba. Oricum, e adeptul atacului cu două vârfuri.

7 Copilărie. Cât era mic i se spunea „Rusu", unul dintre prenumele sale fiind Vladimir.

8 Îi plac filmele cu mafioţi. Seria „Naşul", „A fost odată în America" sau „Băieţi Buni" sunt preferatele sale, dar nu-i displac nici filmele cu Angelina Jolie şi Catherine Zeta Jones.

9 Are ca hobby pescuitul. În timpul liber merge des la partide de pescuit, Delta Dunării fiind destinaţia preferată.

Curtean va fi unul dintre jucătorii pe care Flavius Stoican se va baza în mandatul său

Dinamo întâlneşte de la ora 20.30 pe CS Sănătatea Cluj (Liga a III-a) în 16-imile Cupei României, iar finanţatorul ardelenilor, Aurelian Ghişa a anunţat că cel care va marca împotriva roş-albilor va primi un sejur la munte.

Dacă echipa se califică tot lotul va pleca în vacanţă în Grecia. Cele două echipe s-au mai întâlnit în Cupă în urmă cu şase ani, atunci dinamoviştii câştigând cu 4-0.

Clujenii speră să se răzbune şi chiar au prime inedite, sejururi la munte sau în Grecia, totul depinzând de rezultat. Oricum, bonusurile nu se compară cu cele anunţate acum doi ani când „viruşii verzi" au întâlnit Steaua: atunci un succes le-ar fi adus jucătorilor opt milioane de lei.

Omul care se ocupă de finanţele echipei, Aurelian Ghişa, are 49 de ani e medic veterinar şi pasionat de fotbal. El şi-a ajutat echipa şi din teren, a purtat şi banderola de căpitan şi se putea lăuda că devenise cel mai bătrân fotbalist din primele trei divizii. (Bogdan Savin)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net