7 trofee nu sunt de ajunsl! Zidane e pe făraş la Real

zinedine-zidane.jpg

Zinedine Zidane anunţat că pleacă de la Real Madrid, la scurt timp după ce a cucerit Liga Campionilor
Foto Click!

Zinedine Zidane este cel mai prolific antrenor al madrilenilor de la Vicente del Bosque încoace, cu un titlu, două Ligi ale Campionilor consecutive, două Supercupe ale Europei consecutive şi un Campionat Mondial al Cluburilor câştigate în doar doi ani.

Se pare că nebunia din capitala Spaniei nu ţine cont de aceste lucruri şi la prima oscilaţie de formă a echipei e gata să-l decapiteze pe francez. Deşi în Liga Campionilor Realul e în cărţi, chiar dacă se pare că Tottenham a câştigat grupa şi spaniolii vor merge în optimi de pe locul 2, decisive sunt cele 10 puncte la care s-a distanţat Barcelona în fruntea La Liga. Florentino Perez vrea ca în fiecare an să câştige titlul şi Liga Campionilor şi, observând câteva proteste şi în vestiar la adresa lui "Zizou", ultimele venite de la Bale şi Benzema, vrea să schimbe şeful! Astfel, Zidane are zilele numărate pe Bernabeu, unde se încearcă aducerea actualului selecţioner al Germaniei, Joachim Low. Neamţul stă de 12 ani pe banca echipei naţionale a "panţerelor", cu care a câştigat Mondialul din Brazilia, 2014, şi cu care a jucat o finală de Euro, pierdută în faţa Spaniei, în 2008. E posibil însă ca plecarea lui Zidane să se producă vara viitoare, după ce Low încheie cu nemţii şi Mondialul din Rusia şi devine liber de contract.

Loading...

Citește și

  • Cu zero puncte după 13 etape, gruparea la care joacă George Puşcaş a bătut un record negativ în Europa care dura de 87 de ani.

  • text

    Wayne Rooney este unul dintre cei mai petrecăreţi fotbalişti care, din cauza setei sale pentru aventură şi mai ales alcool, intră adesea în belele şi reuşeşte să îşi supere soţia. Acum câteva luni Rooney a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost oprit de poliţie. Atunci când oamenii legii l-au tras pe dreapta Rooney era însoţit de o domnişoară la fel de euforică precum el. În timp ce soţia sa însărcinată cu cel de-al patrulea copil al cuplului era în vacanţă se pare că Rooney se distra foarte bine cu o altă femeie.