7 din 7! Răzvan Lucescu merge ceas în Grecia

razvan.jpg

Răzvan Lucescu
Citeste tot despre: 

PAOK Salonic are punctaj maxim în campionat, performanţă de care se mai bucură în Europa doar olandezii de la PSV Eindhoven.

Echipa elenă antrenată de Răzvan Lucescu domină autoritar startul de sezon în Grecia. În căutarea unui titlu de campioană care lipseşte de 34 de ani din vitrina clubului, PAOK a pornit ca din puşcă, adunând şapte victorii din primele şapte etape. Pe Bătrânul Continent, într-un singur campionat, cel al Olandei, întâlnim o situaţie similară, PSV Eindhoven câştigând toate cele nouă meciuri disputate până în prezent.

Revenind la PAOK, gruparea din Salonic a avut nevoie şi de puţin noroc în ultima rundă (2-1 pe terenul rivalei locale Aris). Astfel, la scorul de 1-1, formaţia lui Lucescu junior a fost sancţionată cu un penalty, ratat însă de Younes Hamza, fost jucător în Liga I, la Petrolul. „Am depăşit o serie dificilă, cu trei derby-uri, toate câştigate”, a punctat Răzvan Lucescu, referindu-se şi la succesele din etapele precedente cu AEK Atena şi Olympiacos.

„Penalizarea din sezonul trecut nu ne permite însă să avem un avantaj mai mare în clasament”, a completat Lucescu. Într-adevăr, deşi are şapte victorii din şapte meciuri, PAOK are doar 19 puncte, plătind tribut unei penalizări de două puncte dictate în urma incidentelor din stagiunea trecută de la meciul cu AEK, atunci când patronul clubului a intrat pe teren cu un pistol. Pentru Răzvan Lucescu şi PAOK urmează joi confruntarea cu ungurii de la Vidi în Liga Europa, după care vin alte două meciuri importante în campionat, acasă cu Panathinaikos şi în deplasare cu Atromitos, două echipe fruntaşe.

Loading...