6,2 milioane de euro de la fin pentru naş

Ultima actualizare:

    Florinel Coman este ultimul jucător  transferat de la  Viitorul la FCSB
Florinel Coman este ultimul jucător transferat de la Viitorul la FCSB

FCSB a pierdut ultimele două titluri în faţa Astrei şi Viitorului şi altă politică decât să le fure acestora cei mai buni jucători nu are. După ce i-a dezintegrat pe giurgiuveni, de unde a transferat 7 jucători, acum a pus ochii pe constănţeni. Şi a ajuns deja la cifra patru!

Florin Tănase a venit vara trecută pentru 1,5 milioane de euro şi a confirmat în tricoul roş-albastru. Chiar şi aşa, trupa din Ovidiu le-a luat bucureştenilor faţa în campionat şi Gigi Becali nu înţelege cum! Astfel, pentru a nu avea mai emoţii şi în acest an, patronul şi-a întors buzunarele pe dos şi a dat 2,7 milioane de euro pe Nedelcu şi Benzar, două transferuri neaşteptate.

Luni s-a mai detonat însă o bombă, Florinel Coman ajungând la Palat şi semnând cu FCSB. În total, Hagi ajunge la 6,2 milioane de euro luate de la finul său în ultimul an şi confirmă că cearta de la televizor nu contează în afaceri. 

“Dumnezeu a făcut să joace prost, ca să-l pot lua eu, nu străinii! E al doilea cel mai talentat fotbalist din România după Hagi. Mai bun decat Mutu. I-am pus clauza de 100 milioane de euro. Asta va fi valoarea lui peste doi ani daca uită de ţigară. I l-am dat exemplu pe Ronaldo. Îi dau un salariu mare, 15.000 de euro pe lună şi vom achita două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intrăm în grupele Ligii. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%”, a dezvăluit Becali detaliile transferului.

Şi jucătorul e mulţumit de mutare! “Va fi presiune, dar presiune a fost şi la Viitorul. Am venit să fac un pas mare, simţeam că trebuie să fac o schimbare. În copilărie am ţinut cu Dinamo”, a declarat atacantul în vârstă de 19 ani.

Gigi Becali e foarte bucuros de ultimele transferuri, dar nu uită că în ciuda lor are emoţii mari când FCSB nu evoluează cu titularii. “Băi, ăştia, rezervele de la Steaua, plecaţi de aici, duceţi-vă la Colentina, dacă vă domină Colentina în 10 oameni. Era a doua echipă pe teren, dar chiar şi aşa! Achim am zis că îi măresc salariul, a stricat tot jocul când a intrat. Grecu, m-am enervat pe el şi i-am dat telefon lui Argăseală să nu îl mai văd la Steaua”, a spus patronul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net