5.000.000 € pe Andone

Ultima actualizare:

    Florin Andone a jucat  pentru naționala României la Europeanul din Franța
Florin Andone a jucat pentru naționala României la Europeanul din Franța

Vești bune pentru atacantul român Florin Andone. Telenovela transferului său pare aproape de final. După ce, inițial, se zvonise că fotbalistul s-a înțeles cu Galatasaray, pe fir au intrat spaniolii de la Deportivo, care par și cei mai deciși să-l cumpere. Aceştia au pus pe masa Cordobei 5 milioane de euro pentru Andone, iar negocierile au intrat în linie dreaptă.

Florin Andone a făcut un sezon foarte bun în liga a doua spaniolă, fiind golgheterul Cordobei. Cluburile puternice din Europa n-au rămas indiferente la valoarea și calitățile românului de 23 de ani și și-au îndreptat atenția către el.

A refuzat Turcia de frica atentatelor

Astfel, Andone a fost la un pas să semneze cu Galatasaray, club care îi dădea 1 milion de euro salariu anual. Lucrurile s-au împotmolit, oficialii Cordobei și turcii fiind în dezacord în privința sumei de transfer. În plus, situația tensionată din zonă l-a pus serios pe gânduri pe Florin, astfel că afacerea a picat. Imediat, pe fir a intrat Deportivo la Coruna, echipă care a încheiat ediţia 2015/2016 a campionatului Spaniei pe locul 15.

După mai multe zile de negocieri aprinse, spaniolii de la ziarul ”AS” au anunțat că lucrurile s-au lămurit: Cordoba și Deportivo au bătut palma pentru aproximativ 5 milioane de euro și un contract pe durata a patru sezoane pentru internaționalul român. ”Nu se exclude varianta unei clauze de prelungire a contractului dincolo de 2020”, au mai precizat jurnaliștii iberici.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net