3 sfaturi pentru stelişti ca să câştige în Germania! Marica: «Nemţii fac greşeli în apărare!»

Ultima actualizare:

    Stuttgart - Steaua: joi, 20.00, la PRO TV,  Digi Sport, Dolce Sport
Stuttgart - Steaua: joi, 20.00, la PRO TV, Digi Sport, Dolce Sport

Ciprian Marica, Marcel Răducanu şi Sergiu Radu au explicat ce trebuie să facă  trupa lui Reghe pentru a învinge diseară în Germania.

"Nu cred că Steaua va face pasul înapoi! Arma lui Schalke este cea ofensivă. Draxler în partea stângă, Farfan în dreapta și Boateng în spatele vârfului este arma lor. Schalke trebuie să marcheze! Pe faza de apărare au doi jucători, fundaşii centrali, destul de tineri (Howedes şi Matip), care mai fac greşeli. Schalke cam primeşte goluri, pentru că fundaşii centrali nu fac meciuri excelente din punct de vedere tactic.

Sunt doi jucători de trecut. Matip este un jucător timid, şi în viaţa de zi cu zi şi în joc. Nu-şi ia prea multă răspundere, joacă simplu. E un jucător cu deficienţe tehnice, care face greşeli. Howedes are o viteză excelentă, e nervos aşa, e căpitanul echipei, dar nu e un lider autentic”, a spus Marica la Digi Sport, el evoluând la Schalke în intervalul 2011-2013.

Să pregătească foarte bine jocul tactic, pentru că cei de la Schalke şi în general echipele din Bundesliga nu acordă multă importanţă jocului tactic. Ei se aruncă, joacă haotic dacă nu reușesc să marcheze, neglijează apărarea. Contra Stelei, un adversar pe care îl cunosc mai puţin, cu siguranţă se vor arunca în atac", spune Ciprian Marica, fost jucător la Schalke 04.

“Draxler, Farfan şi Boateng sunt cei mai importanţi. În spate îl au pe Howedes, care e jucător internaţional, dar ceilalţi, Matip şi ăia acolo sunt puţin lenţi. Trebuie să atace Steaua mult, să îi ia în viteză cu driblinguri, cu pase scurte, pentru că sunt înalţi şi pe ăştia, dacă e şi terenul puţin ud, atunci poţi să îi driblezi uşor”, a spus şi Marcel Răducanu, fost mare jucător al Stelei şi al Borussiei Dortmund.

„Schalke, la meciurile de acasă, sunt altă echipă, practic sunt purtaţi pe umeri de aceşti suporteri, care fac o atmosferă extraordinară acasă. Totul depinde de jucătorii Stelei, sa treacă peste acest moment, să îşi vadă de jocul lor şi de planul pe care Reghecampf l-a impus pentru acest joc. Trebuie să avem această şansă să putem să îi prindem pe contraatac şi să nu fim sufocaţi de jocul lor ofensiv. Pot să spun că la ultimul meci de campionat, contra celor de la Mainz, Schalke a câştigat, dar cu o execuţie de excepţie a lui Boateng. Nu au practicat un joc care să ne îngrijoreze, dar acasă este total altceva“, a explicat şi Sergiu Radu, cel care a jucat în Germania la Energie Cottbus, VfL Wolfsburg, Stuttgart, FC Koln şi Alemannia Aachen.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net