24 de lovituri de la 11 metri pentru stabilirea echipei câștigătoare

brooks-david-bournemouth-crystal-palace-gettyimages-1272682490.jpg

David Brooks a transformat lovitura de la 11  metri care a adus calificarea lui Bournemouth în turul 3 al Cupei Ligii Engleze
David Brooks a transformat lovitura de la 11 metri care a adus calificarea lui Bournemouth în turul 3 al Cupei Ligii Engleze
Foto: Guliver / GettyImages

Programat în turul 2 al Cupei Ligii Engleze la fotbal, meciul Bournemouth - Crystal Palace a intrat în istorie. Aflate la egalitate, 0-0, după 90 de minute, cele două formații din Liga a doua au executat 24 de lovituri de departajare pentru a se stabili echipa care a mers mai departe.

Bournemouth s-a impus cu 11-10. După ce primii zece executanți din fiecare formație au transformat loviturile, a fost rândul celor doi portari să-și dovedească priceperea de la punctul cu var. Begovic (Bournemouth) a ratat, însă nici omologul său, Hennessey, n-a nimerit ținta. Și, cum se întâmplă de obicei,  Cystal Palace a plătit scump faptul că n-a fructificat ocazia de a pune capăt întâlnirii. În următoarea serie de lovituri, Brooks a marcat al doilea său gol de la 11 metri, iar Milivojevic a ratat şi astfel Bournemouth va juca în turul 3 al Cupei Ligii Engleze, pe terenul lui Manchester City, în 22 septembrie.
Într-un alt meci, Reading, cu George Puşcaş titular, a fost pierdut (0-1), pe teren propriu, cu 1-0 Luton. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 85, cu Melvin-Lambert.
Alte rezultate din turul 2 al Cupei Ligii Engleze: Newcastle - Blackburn Rovers 1-0, West Ham United - Charlton 3-0, Burton - Aston Villa 1-3. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1