Ultimul român pleacă şi el de la Euro. Haţegan, prea mic pentru optimi

index.jpg

Românul nu va mai arbitra şi în fazele eliminatorii
Foto Click!

Nu doar echipa naţională a României a părăsit Campionatul European de fotbal după faza grupelor, ci şi brigada de arbitri condusă de Ovidiu Haţegan.

Hațegan a condus Polonia - Irlanda de Nord, 1-0, și Irlanda - Italia, 1-0 şi asta a fost suficient din punctul de vedere al şefilor de la UEFA. Arădeanul e printre cei şase centrali care îşi va lua ajutoarele şi va pleca acasă, ei nemaiprimind jocuri şi în fazele eliminatorii. Ceilalţi sunt Cehul Pavel Kralovec, care a arbitrat România în ultimul meci, cu Albania, rusul Karasev, care a arbitrat România la meciul cu Elveția, francezul Clement Turpin, norvegianul Svein Oddvar Moen, și scoțianul William Collum.

Haţegan a fost ajutat la cele două meciuri de la Euro 2016 de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de adiţionalii Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Au trecut 28 de ani de când România a dat ultimul arbitru central la un Campionat European. În 1988, Ioan Igna a fost la centru la meciul din semifinale dintre RFG și Olanda, scor 1-2.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1