Românii se accidentează pe capete

Ultima actualizare:

    Steliano Filip are entorsă la glezna dreaptă
Steliano Filip are entorsă la glezna dreaptă

Filip a suferit o entorsă de gradul unu şi nu va avea voie să facă efort câteva zile, existând chiar varianta să părăsească cantonamentul naţionalei. Dinamovistul a rămas până la urmă în lot, dar prezenţa sa în meciul de debut cu Franţa e incertă.

La antrenamentul de luni seara, un duel banal cu un coechipier l-a făcut pe Steliano să părăsească terenul cu dureri la gleznă. A efectuat un test RMN şi s-a descoperit că are o entorsă de gradul unu. Va necesita repaus şi nu se ştie dacă va putea activa în jocul de vineri cu Franţa.

„Are nevoie de pauză şi apoi va putea începe alergările. Nu va pleca din cantonament. Nu va fi înlocuit”, au asigurat oficialii dinamovişti. Jucătorul de 22 de ani face parte dintr-un grup al „tricolorilor” ce se confruntă cu diferite probleme de sănătate.

Vlad Chiricheş nu s-a pregătit cinci zile, fiind suspect de o leziune musculară, însă acum pare în regulă, iar Denis Alibec şi Florin Andone vor putea juca în meciul de debut al Euro, dar folosind un bandaj special la mână, după ce ambii au suferit o fractură la nivelul degetelor.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net