Raţ susţine că nu e certat cu Iordănescu: „M-a adus la naţională”

razvan rat

razvan rat
Fostul internaţional s-a retras din activitate la vârsta de 37 de ani după o dezamăgire cruntă cu ACS Poli Timişoara
foto: Click

Răzvan Raţ, veteranul echipei naţionale, spune că nu e supărat că selecţionerul Anghel Iordănescu a decis să-i ia banderola.

"Sunt de 15 ani la naţională, nea Puiu este omul care m-a adus la naţională şi m-a promovat, nu e niciun conflict între noi. Nu a fost niciodată o discuţie între mine şi conducătorii federaţiei, în sensul că aş fi propus un anumit selecţioner. Nu este cazul. Sunt doar jucătorul naţionalei şi-mi fac treaba doar pe teren. Suntem înainte de Euro, nu are rost să facem tam-tam pe un subiect care nu există, pe un conflict care nu există. Între mine şi Nea Puiu nu e nicio disensiune. Am vrut să se ştie aceste lucruri", a declarat Raţ.

 

Loading...

Citește și

  • Veştile că un antrenor român e numit principal într-un fotbal din vestul Europei ne surprind tot timpul plăcut, având în vedere că se întâmplă foarte rar. După aventurile lui Boloni la Rennes, Monaco sau Nancy, un alt fost internaţional atacă Hexagonul.

  • Euro 2016

    Campionatul European din 2016 se apropie cu repeziciune, iar cei 24 de selecţioneri şi-au făcut de mult planul cu care vor să-l atace. Cu toţii se află în aceste zile în pregătiri, unii cu lotul deja finalizat, iar alţii având sub comandă un număr mai mare, din care urmează să-i aleagă pe cei 23. Iată cum stau finalistele din Franţa!