Ne-a umilit Ucraina! Mai mergem la Euro?!

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescufoto: Click!
Anghel Iordănescufoto: Click!

Elevii lui Anghel Iordănescu au pierdut amicalul cu trupa lui Fomenko, 3-4, şi selecţionerului i va fi greu să alcătuiască un lot care să nu fie ciuca bătăilor în Franţa.

„Tricolorii” au fost zdrobiţi de Ucraina într-un meci în care apărarea noastră a încasat trei goluri în doar zece minute. „Tata Puiu” trebuie să renunţe la cinci jucători pentru a stabili delegaţia finală ce va evolua la Euro, când de fapt ar avea nevoie de o nouă echipă.

Marcatori: Torje, Alibec şi Stanciu. Românii au deschis scorul în minutul 24, atunci când Gabi Torje a şutat puternic de la 18 metri. Denis Alibec, intrat în partea secundă a jocului, a punctat şi el dintr-o lovitură liberă din afara careului, iar Nicuşor Stanciu a înscris de la 16 metri. De remarcat că portarul Piatov a avut un mare aport la aceste faze.

Defensiva e dezastru. Fundaşii noştri au comis gafe după gafe şi dacă Dragoş Grigore a pierdut un balon, dar am scăpat cu poarta intactă, nu la fel s-a întâmplat în cazul lui Filip sau Chiricheş. Golul egalizator al adversarilor a venit după ce dinamovistul a scăpat o minge, iar Chiricheş a arătat că se poate şi mai rău. A vrut să protejeze balonul, însă un adversar i l-a “suflat” lejer şi a înscris din situaţie de unu la unu cu Tătăruşanu. De altfel, Steliano a fost primul apărător înlocuit, Raţ intrând în flancul stâng. Cert e că-n zece minute, oamenii lui Fomenko au punctat de trei ori.

Urmează Georgia. „Tricolorii” vor juca vineri ultimul amical înaintea startului Euro. Până atunci, Iordănescu va fi nevoit să trimită lista cu jucătorii pentru Euro, astfel că adevărata echipă o vom vedea contra Georgiei. Până la umilinţa cu Ucraina, naţionala a remizat cu Congo, 1-1.

10.000 de români, în tribune. Meciul s-a jucat pe stadionul Olimpic din Torino, oraş unde este o puternică comunitate românească. Astfel, “tricolorii” au avut peste 10.000 de fani în tribune, majoritatea fiind îmbrăcaţi în galben şi purtând diverse însemne ale naţionalei.

Familia Lucescu, la meci. Mircea, noul antrenor al ruşilor de la Zenit, şi fiul său, Răzvan, tehnicianul celor de la Skoda Xanhti, sunt în Italia, aici urmărind finala Ligii Campionilor, dar şi amicalul de ieri al României. Din câte se pare, „Il Luce” a avut o întâlnire şi cu selecţionerul Iordănescu, în timp ce Răzvan va trata zilele acestea cu oficialii lui Crotone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net