Euro 2016 România - Elveţia LIVE / Furtuna a schimbat planurile României

Ultima actualizare:

    Romanii au facut marti seara antrenamentul oficialFOTO: Sportpictures.eu
Romanii au facut marti seara antrenamentul oficialFOTO: Sportpictures.eu

În această seară, de la ora 19.00, naționala de fotbal a României va susține un meci foarte important la Euro 2016: România - Elveția. Rămâneți pe www.click.ro pentru a vedea tot ce se întâmplă în orele premergătoare acestei partide, care ne-ar putea aduce mai aproape de calificarea în optimile de finală.

UPDATE ora 15.10: Mai sunt 4 ore până la marele meci România - Elveţia. Suporterii români se strâng în Fan Zone-ul de lângă Arcul de Triumf. Iată mai jos câteva imagini cu ei aşteptând plecarea spre stadion.

UPDATE ora 14.30: Mai sunt 4 ore şi jumătate până la marele meci România - Elveţia. O furtună iscată din senin în zona cantonamentului echipei noastre l-a făcut pe Anghel Iordănescu să decidă ca jucătorii să rămână în camere. Evident, şi tradiţionala plimbare prin oraş a fost anulată, Generalul nedorind să rişte nimic.Fanii, în schimb, au trăit din plin ziua meciului, cântând în centrul Parisului

UPDATE ora 12.30 Puţin peste 6 ore mai sunt până la marele meci România - Elveţia. Mijlocaşul Valon Behrami, una dintre vedetele Elveţiei, s-a declarat impresionat de spriritul de luptă al jucătorilor noştri. "România este o echipă foarte bine organizată şi punctul lor forte este că ei luptă unul pentru altul fiecare minut. Asta este o mare calitate într-un turneu ca acesta. Când vezi o echipă luptând ca România asta poate fi o sursă de inspiraţie pentru noi. Dacă adoptăm acelaşi stil de joc ca ei poate fi bine, deoarece în faţă avem mai multă calitate ca ei. Muncesc unul pentru altul şi asta este o mare calitate a unei echipe", a declarat jucătorul formaţiei Watford.

UPDATE ora 10.30: Mai sunt 8 ore și jumătare până la marele meci România - Elveția.  Conform celor de la Sky Sport, care au făcut niște calcule doar de ei știute, meciul de azi se va încheia cu scorul de 2-2... Celălalt meci din grupă, ar urma să fie câștigat de Franța cu 4-1 în fața Albaniei. Să vedem dacă vor avea dreptate...

UPDATE ora 9.00: Mai sunt 10 ore până la marele meci România - Elveția. Alexandru Chipciu a declarat, marţi, că el şi coechipierii săi au devenit mai optimişti pentru meciurile care urmează la Euro-2016, după prestaţia bună pe care au avut-o în partida de debut cu Franţa, chiar dacă aceasta s-a încheait nefavorabil pentru ei. "Suntem optimişti în continuare. Am făcut un joc foarte bun cu Franţa, doar neşansa a făcut să pierdem acest meci, având în vedere ocaziile pe care le-am avut şi acum suntem optimişti pentru meciul următor. Vrem să câştigăm cu Elveţia şi să ne calificăm mai departe. Cred că avem o echipă foarte bună, acum nu ştiu dacă suntem favoriţi în meciul de mâine sau antrenorul lor a vrut să ne facă favoriţi pentru a ne relaxa. Cred că va fi un meci echilibrat, am bătut Elveţia într-un amical acum câţiva ani, chiar la ei acasă. Noi vom intra la fel de motivaţi şi nu ne va relaxa acest lucru. Franţa are jucători mai buni decât echipa Elveţiei, dar meciul de mâine va fi la fel de greu ca cel cu Franţa. Nu meritam să pierdem cu Franţa, dar am devenit optimişti pentru meciurile care urmează. Nu ne mai gândim la meciul trecut, că ne-am face rău", a declarat Chipciu.

UPDATE ora 8.00: Mai sunt 11 ore până la marele meci România - Elveția. Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, marţi, că speră ca elevii săi să repete în meciul cu Elveţia evoluţia din partida cu Franţa şi le cere jucătorilor tricolori să fie concentraţi şi motivaţi la întâlnirea de pe Parc des Princes. "După meciul cu Franţa, principala problemă a echipei noastre a fost refacerea fizică şi mentală, sperând şi dorind să vedem mâine că am reuşit din acest punct de vedere. Atmosfera este bună la echipa noastră, o atmosferă de lucru, ne dorim să fim concentraţi, pentru că ştim că ne aşteaptă o echipă valoaroasă şi va fi un meci extrem de dificil. Echipa Elveţiei este foarte valoroasă, din lotul de 23 de jucători, are 18 jucători care joacă în campionate tari, puternice, Bundesliga, campionatul Franţei, Italiei, Angliei. Este o echipă cu mare experienţă. Sper ca băieţii să repete meciul bun cu Franţa, sper să fie hotărâţi, determinaţi, concentraţi şi motivaţi, pentru că obiectivul FRF este ieşirea din grupe", a spus Iordănescu.

UPDATE ora 7.00: Mai sunt fix 12 ore până la marele meci România - Elveția. Este încă liniște în cantonamentul echipei naționale. Staff-ul tehnic se pare că deja a decis echipa de start, care va fi aceeași cu cea din Franța, cu două excepții: Torje îi va lua locul lui Adi Popa, iar Keșeru va juca în locul lui Florin Andone.

Conferința de presă de ieri a naționalei noastre a scos la iveală optimismul băieților noștri, care știu că o victorie i-ar apropia de calificarea în optimile de finală. De asemenea, știu și că acest meci nu e crucial - așa cum va fi cel cu Albania - de aceea presiunea s-a mai dispersat de pe umerii lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net