Florin Andone a marcat din nou! E soluţia perfectă pentru Euro?

florin andone

florin andone
Florin Andone
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Fotbalistul echipei Cordoba, Florin Andone, a înscris unicul gol al partidei câştigate în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Real Mallorca. Atacantule lider în clasamentul marcatorilor, cu 21 de reuşite, şi pare ideal pentru 11-le pe care-l vom avea la Euro.

Florin Andone se va alătura astăzi lotului lui Anghel Iordănescu, jucătorul de 23 de ani fiind favorit să prindă lotul de 23 de jucători ce vor face deplasarea la Euro.

El a lăsat-o pe Cordoba în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă spaniolă şi de acum se poate concentra doar asupra turneului final. A marcat spectaculos în minutul 31 al meciului şi a arătat că e cel mai în formă dintre atacanţii noştrii, mai ales că aseară, fără el, "tricolorii" au arătat dezastruos în amicalul cu Ucraina, 3-4.

"A făcut-o. A fost protagonistul unei partide cruciale. A marcat un gol şi a lăsat-o pe Cordoba acolo unde a promis, în zona de play-off. Echipa are acum cheia pentru a deschide poarta elitei. A fost lăsată de Florin Andone, cel care va urmari de la distanţă aventura coechipierilor săi", a scris presa spaniolă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1