Euro 2016 / Săpunaru: "A fost mai greu decât cu Franţa. Ne-au dominat tot meciul!"

16-sport-sapunaru.jpg

Fundaşul nostru stânga a trecut pe lângă 2-0 după ce a lovit bara în prima repriză. Dacă marca, România putea spera la victorie. Aşa, Mehmedi a egalat după pauză şi trebuie să fim mulţumiţi cu un egal
FOTO: Ap

Cristian Săpunaru a fost cel mai realist jucător al României după partida cu Elveţia şi a recunoscut că am obţinut cu noroc acest punct, care e adevărat, ne menţine în cursa pentru optimi.

Fundaşul stânga de la Pandurii Târgu Jiu i-a simţit pe Dzemailii şi compania mai tari decât pe Payet sau Matuidi. "Am spus imediat după jocul cu Franţa că ne va fi mai greu cu Elveţia şi din punctul meu de vedere s-a adeverit. Elveţia are un joc mai combinativ, mai frumos decât Franţa, care se bazează mai mult pe individualităţi şi dacă blochezi acele individualităţi poţi să scapi neînvins. Elveţia ne-a dominat însă tot meciul, cap coadă, n-avem de că să ne ferim să spunem asta. Dacă scăpam fără gol încă câteva minute din repriza a doua sau dacă făceam 2-0 la ocaziile noastre, poate câştigam acest meci. Aşa, după golul egalizator am intrat puţin în vrie, am căzut, şi ne-a trecut glonţul pe la ureche de multe ori. Cred că ne-am revenit însă şi egalul e bun până la urmă. Trebuie să învingem Albania şi să ne calificăm, pentru ţară, pentru România. Lucrurile sunt clare", a declarat Cristi Săpunaru.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1