Euro 2016 România - Franţa / Iordănescu vrea să-l deruteze pe Deschamps

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescufoto: Click!
Anghel Iordănescufoto: Click!

În perioada în care fiecare echipă ştie totul despre adversara ei, Anghel Iordănescu vrea să-l păcălească pe Deschamps, deşi rivalul cunoaşte totul în detaliu despre "tricolori".

Anghel Iordănescu are 66 de ani şi a prins vremurile în care, în lipsa mijloacelor tehnice şi informative, era mai greu să ştii totul despre adversara ta de pe teren. Acum, când informaţia e transmisă în timp real, e imposibil să mai ai secrete. Iar în aceste condiţii, “Generalul” a recurs la o soluţie primitivă: lansarea unei minciuni. La înaintare a fost trimis secundul Viorel Moldovan, cel care, vorbind în faţa ziariştilor locali, a oferit o declaraţie care i-a amuzat pe jurnaliştii veniţi din ţară. "Nu ştim, în acest moment, dacă vom folosi un atacant sau doi în meciul cu Franţa. Urmează să luăm o decizie în următoarele zile".

Sub comanda lui Anghel Iordănescu, tricolorii n-au alinat două vârfuri nici măcar în ultima partidă din preliminarii cu Insulele Feroe.

După tentativa sa haioasă de a-i deruta pe francezi, secundul lui Iordănescu a căutat să-i şi timoreze pe elevii lui Deschamps: "Cred că meciul de deschidere va însemna spectacol pe teren şi în tribune. Va fi, într-adevăr, o presiune, dar ea se va răsfrânge asupra Franţei. Pentru ei, ar fi un dezastru dacă n-ar câştiga. Pentru noi, nu. Franţa e obligată să învingă România, nu invers".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net