Euro 2016 / Nea Puiu, jumulit de toţi

Ultima actualizare:

    Iordănescu a fost găsit ţap ispăşitor pentru egalul  chinuit până aproape de ruşine din meciul cu ElveţiaFotografii: AP / sportpictures.eu
Iordănescu a fost găsit ţap ispăşitor pentru egalul chinuit până aproape de ruşine din meciul cu ElveţiaFotografii: AP / sportpictures.eu

Punctul de miercuri, de pe Parc des Princes, nu a dezamăgit atât de mult prin lipsa lui de semnificaţie, pentru că se poate dovedi decisiv, ci prin modul jenant obţinut.

Tricolorii ne-au adus aminte de Bute în meciul cu Froch, când ne temeam pentru viaţa boxerului nostru şi ne rugam să se încheie mai repede runda. Imaginea aceasta a enervat pe toată lumea, iar vocile din fotbal au sărit la gâtul selecţionerului, cel care a transmis acest mesaj medieval de ars păduri şi otrăvit fântâni.

„Ne-a lipsit un creator, un jucător care să dea ultima pasă și care să bată loviturile libere. Dar noi le-am «retezat» capul unor astfel de oameni. Iordănescu n-a fost inspirat la schimbări. Trebuia să intre Sânmărtean în locul lui Stanciu”, a spus Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului. 

Iordănescu face un adevărat spectacol pe margine
Iordănescu face un adevărat spectacol pe margine

„Domnul Iordănescu a fost lipsit de reacție. A venit cu 4 jucători noi la 4 zile distanţă şi e prea mult. Trebuia băgat Stanciu, pentru că îi convenea mai mult jocul cu Elveţia, decât cel cu Franţa. N-am pus probleme adversarului, n-am ţinut de minge, n-am construit nimic şi e bun şi acest egal. Bine că n-am pierdut”, a spus şi Ilie Dumitrescu, elevul lui Iordănescu la Mondialul din 1994.

 „Am văzut declarația lui, una stupidă din punctul meu de vedere, că nu suntem pregătiți să jucăm din trei în trei zile. Păi și a cui e vina? Este depășit total. A lipsit 10 ani din fotbal și a avut doar un contact vizual. Asta ne costă foarte mult”, crede Ionel Ganea, alt fost internaţional. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net