Euro 2016 / Low a lovit din nou. Cu Slovacia şi-a mirosit transpiraţia

29-sport-loweasdfasd.jpg

Selecţionerul Germaniei a recidivat din nou cu un gest lipsit de maniere
Foto Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Joachim Low, selecţionerul Germaniei, a oferit la Campionatul European din Franţa o serie de momente dezgustătoare, dar care au coincis cu victoria echipei sale.

Mai întâi şi-a introdus mâna la fund şi la organele genitale şi a mirosit-o în faţa camerelor TV, apoi şi-a mâncat mucii, iar în optimea cu Slovacia, jucată ieri la Lille, a lovit din nou. De această dată, Low şi-a masat zona transpirată de la sub braţ şi a vrut apoi să vadă dacă deodorantul şi-a făcut treaba. Nu ştim rezultatul, dar selecţionerul Germaniei a părut destul de încântat, mai ales că rezultatul a fost acelaşi: victorie clară pentru nemţi, scor 3-0, datorită golurilor lui Boateng, Gomez şi Draxler, şi calificarea în sferturi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Portugalia lui Ronaldo a ajuns în sferturile Euro 2016 după cel mai plictisitor meci din istoria turneelor finale. Timp de 117 minute, portughezii şi croaţii n-au contabilizat nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse, egalând o performanţă similară înregistrată în urmă cu 36 de ani.

  • 24 de echipe au luat startul la Campionatul European, însă sita a cernut după faza grupelor. Din păcate pentru noi, printre echipele care şi-au făcut rapid bagajele şi au părăsit Franţa s-a aflat şi naţionala României, eliminată după ce a obţinut un singur punct în grupa cu reprezentativa ţării-gazdă, Elveţia şi Albania.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5