Euro 2016 / Italia - Spania, finala din optimi. Azzurii vor răzbunare pentru umilinţa de la Kiev

spania-italia-euro-2012.jpg

Ibericii au câştigat ultimele două războaie directe de la Euro 2008 şi Euro 2012, iar macaronarii nu mai suportă încă un eşec
Foto Click!

Cel mai tare meci al zilei la Campionatul European din Franţa se va juca pe Stade de France din Saint Dennis, de la ora 19:00, între două clasice continentale, Italia şi Spania.

Cele două echipe se întâlnesc pentru a treia oară consecutiv la un turneu final de Campionat European, până acum mergând mai departe doar Spania. A fost 0-0 şi 4-2 după penalty-uri pentru iberici în sferturile Euro 2008, din Austria şi Elveţia. Apoi, a fost un umilitor 4-0 pentru Fabregas şi compania în finala Euro 2012, jucată la Kiev, şi care doare cel mai tare. Buffon şi compania se gândesc la acel meci ca la un dezastru şi tocmai de aceea vor să fie ei cei care închid acest ciclu al generaţiei Iniesta. Nu va fi însă uşor, trupa lui Del Bosque găsindu-şi ritmul cu un lot reformat, unde impresionează chiar Alvaro Morata, starul lui Juventus. Italia şi-a depăşit însă din nou condiţia, băieţii lui Conte jucând impecabil nebăgaţi în seamă de nimeni. Sincopa cu Irlanda nu se pune pentru că Italia a jucat cu echipa a doua. Ambele naţioanle au ajuns în optimi după două victorii şi un egal, Italia din postura de câştigătoare de grupă, iar Spania ca loc 2.

Echipele probabile:

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Darmian - Pelle, Eder

Spania: De Gea - Juanfran, Pique, Ramos, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Silva, Morata, Nolito

Arbitru: Cüneyt Çakir (Turcia)

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1