Euro 2016 / Imagini emoţionante de la înmormântarea tatălui lui Srna

srna_inmormantare_tata_3.jpg

srna
Srna, la funeralii
foto: Gulliver

Croaţia a început triumfător Euro 2016, învingând Turcia, scor 1-0, dar victoria a fost tristă pentru căpitanul Dario Srna. Tatăl starului de la Şahtior a murit în timpul meciului.

Tatăl jucătorului, Uzeir Srna, a murit în urma unei "lungi suferinţe provocate de o boală gravă", a anunţat presa croată. Seniorul, în vârstă de 78 de ani şi de origine bosniacă, a jucat şi el fotbal în anii '60 ca portar pentru FK Sarajevo. Căpitanul croat a declarat în repetate rânduri că îi datorează cariera impresionantă tatălui său, care l-a sprijinit mereu în ciuda unei situaţii materiale proaste a familiei. Dario Srna a părăsit Franţa, alături de selecţionerul Ante Cacici, şi luni a participat la înmormântarea tatălui său.E incertă prezenţa lui Srna în jocul de vineri, în al doilea meci al grupei, cu Cehia, la St. Etienne.

Dario Srna, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei croate, a făcut un meci bun în victoria cu 1-0 de duminică împotriva Turciei, având şi o ocazie mare după ce o lovitură liberă executată de la aproximativ 20 de metri a lovit bara transversală a porţii lui Volkan.

Vineri, 17 iunie, se vor disputa meciurile Cehia-Croaţia şi Spania-Turcia în grupa D a Euro 2016.

srna_inmormantare_tata.jpg

srna
Uzeir Srna era grav bolnav
foto: Gulliver

srna_inmormantare_tata_2.jpg

srna
Fotbalistul îşi ia adio de la părintele său
foto: Gulliver

srna_inmormantare_tata_1.jpg

srna
A cărat coşciugul
foto: Gulliver

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1