Euro 2016 / Haţegan şi-a făcut debutul! A arbitrat Polonia - Irlanda de Nord, 1-0

20-sport-hategan.jpg

Ovidiu Haţegan a debutat la Euro 2016
FOTO: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Ovidiu Haţegan şi-a făcut debutul la Euro 2016 în meciul dintre Polonia şi Irlanda de Nord, 1-0. El a avut doar o fază mai grea de judecat, în prima parte a jocului, la scorul de 0-0.

În minutul 39, după un corner, polonezii au cerut penalty pentru că Lafferty ar fi comis henţ în careu, dar arbitrul român a lăsat jocul să continue şi faza s-a încheiat după ce portarul britanicilor a respins un şut puternic. Reluările tv nu au clarificat ce s-a întâmplat exact şi oricum polonezii au încetat imediat protestele.

În minutul 65, Haţegan i-a acordat un cartonaş galben lui Kapustka pentru un fault, dar imaginile au arătat că inervenţia a fost asupra mingii.

În rest, meciul a fost lipsit de incidente şi misiunea arbitrului român a fost facilă.

Ovidiu Haţegan este primul român care conduce la centru un meci de Euro, după Ioan Igna, în 1988. Arbitrul de 36 de ani i-a avut în brigada sa pe Octavian Şofre, Sebastian Gheorghe, Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Ultimele patru meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor se dispută marţi (15 martie) şi miercuri (16 martie).

  • Ovidiu Haţegan, arbitrul care ne va reprezenta la Euro în vară, a condus derby-ul Dinamo - Steaua, dar a greşit în câteva rânduri. A validat golul roş-albaştrilor, deşi a fost ofsaid, a eliminat prea uşor doi jucători, câte unul de fiecare parte, Filip şi Hamroun, şi nu l-a dat afară pe Pintilii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1