Euro 2016 Franţa - România/Fani celebri la Paris: Smiley şi Pavel Bartoş

smiley_pavel_bartos_romania.jpg

smiley pavel bartos romania paris
Smiley si Pavel Bartos, alaturi de Anghel Iordanescu
Foto: Facebook

Fanii români care vor urmări meciul din Fan-Zone-ul amenajat lângă Turnul Eiffel, vor avea o surpriză azi: vor fi întâmpinaţi de două celebrităţi: Smiley şi Pavel Bartoş.

Cei doi artişti au ajuns azi la Paris şi, înainte de a pleca spre Fan Zone-ul amenajat lângă Turnul Eiffel, ei au făcut o vizită şi îân cantonamentul echipei naţionale. Fiind vedete, au fost lăsaţi să intre, astfel încât o fotografie alături de Anghel Iordânescu u surprinde pe nimeni.

smiley_bartos_paris.jpg

smiley pavel bartos paris
Pavel Bartoș și Smiley au primit tricouri personalizate
Foto: arhivă personală

 

De la ora 16.00, ora Franţei (17.00 la Bucureşti), ei vor fi prezenţi la Fan Zone-ul special amenajat în Paris, lângă Tunul Eiffel. Fanii români vor intra pe poarta 3.

smiley_pavel_bartos_romania_1.jpg

smiley pavel bartos romania paris
Smiley si Pavel Bartos, alaturi de autocarul Romaniei
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

  • Euro 2016 Franța - România. O formulare pe care și copiii o știu, pentru că am repetat-o și am repetat-o parcă la nesfârșit în așteptarea partidei cu gazdele Europeanului. Așteptată de opt ani, ziua primului nostru meci la Euro 2016 a venit. Timpul se scurge parcă mai încet acum, când doar câteva ore ne mai despart de fluierul de start al partidei cu Franța. Click! vă prezintă, pas cu pas, tot ce fac românii noștri și fanii lor până la ora meciului. Partida începe la ora 22.00 (ora României).

  • De la ora 22.00, la Euro 2016 Franța - România a jucat în fața unor tribune arhipline. Pentru fotbalul românesc meciul a fost unul istoric, având în vedere că a fost pentru prima dată când echipa noastră a evoluat în partida de deschidere a unui turneu final de Campionat European sau Mondial. Meciul Franța - România a început la ora 22.00 și a putut fi urmărit în format livetext pe click.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1