Euro 2016 / Fiul lui Ronaldo, mort de plictiseală la Portugalia - Croaţia!

Ultima actualizare:

    Portughezii s-au calificat în sferturile Euro 2016
Portughezii s-au calificat în sferturile Euro 2016

Portugalia lui Ronaldo a ajuns în sferturile Euro 2016 după cel mai plictisitor meci din istoria turneelor finale. Timp de 117 minute, portughezii şi croaţii n-au contabilizat nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse, egalând o performanţă similară înregistrată în urmă cu 36 de ani.

Cristiano Ronaldo şi ai săi lusitani n-au nici un motiv să fie mândri de faptul că au intrat în primele opt echipe ale Europei. Portugalia a atins sferturile de finală la Euro 2016 cu patru egaluri înregistrate în timpul regulamentar de joc, succesul după prelunguri contra Croaţiei (1-0) venind după cele trei remize din faza grupelor. Apoi, întâlnirea portughezo-croată de sâmbătă seara va rămâne ca o pată neagră în cărţile de istorie ale turneelor finale, în ciuda faptului că pe teren au fost jucători de la Real Madrid şi Barcelona, precum Ronaldo, Modric sau Rakitic. Cele două naţionale s-au anihilat reciproc atât de mult încât faza golului dat de Quaresma în minutul 117 a consemnat singurele şuturi pe poartă ale meciului. Mai întâi a şutat Ronaldo, iar mingea respinsă de portarul croat a fost reluată în plasa de Quaresma. O secetă atât de pronunţată la finalizare nu s-a mai văzut la campionate europene sau mondiale tocmai din 1980, de la un Spania – Italia în faza grupelor, încheiat bineînţeles 0-0.

Fiul lui Ronaldo, plictisindu-se în tribune
Fiul lui Ronaldo, plictisindu-se în tribune

Ce să faci în tribune la un asemenea meci? Nu poţi decât să dormi sau să priveşti pierdut, aşa cum a fost surprins şi fiul lui Ronaldo, Cristiano Junior. Echipat regulamentar, cu un fular al naţionalei portugheze, băieţelul în vârstă de cinci ani n-a înţeles nimic din ceea ce se petrecea pe teren, meciul Portugalia – Croaţia dovedindu-se în cele din urmă un foarte bun somnifer.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net