Euro 2016 / Explozie lângă Stade de France, înaintea meciului Franța-Islanda

Ultima actualizare:

    Explozie controlată în apropiere de Stade de France
Explozie controlată în apropiere de Stade de France

Euro 2016 nu este un eveniment lipsit de incidente. După conflictele dintre suporteri, duminică, 3 iulie, înaintea ultimului meci din sferturi, Franța-Islanda, a fost descoperită o mașină suspectă în preajma stadionului din Paris.

Forțele de securitate de la Stade de France nu au permis intrarea suporterilor în arenă, întrucât au fost nevoite să se ocupe de o explozie controlată în afara porților stadionului, informează Daily Mail.

Fanii pregătiți de spectacolul de la Franța-Islanda au auzit o bubuitură și nu au fost lăsați de polițiști să-și continue drumul și să-și ia locurile din arenă în primire, până când nu s-au asigurat că zona este lipsită de probleme.

În noiembrie 2015, teroriștii ISIS au plănuit să atace stadionul din Paris, dar au amenințat că vor acționa și în timpul Campionatului European de fotbal, așa că autoritățile franceze sunt în stare de alertă maximă.

Explosion contrôle par la police à côté du Stade de France pour une voiture suspecte garée à proximité #fra #isl pic.twitter.com/EljFfxU1rG— Simone Rovera (@SimoneRovera) 3 iulie 2016

Explosion contrôle par la police à côté du Stade de France pour une voiture suspecte garée à proximité #fra #isl pic.twitter.com/EljFfxU1rG

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net