Euro 2016 - Englezii sunt fierţi că Ronaldo a preferat plaja, în loc de amicalul cu ei

Ultima actualizare:

    Starul Realului se distrează la Ibiza, pe un iacth de lux, şi va ajunge la naţionala lusitanilor cu câteva zile înainte de plecarea spre EuroFoto Click!
Starul Realului se distrează la Ibiza, pe un iacth de lux, şi va ajunge la naţionala lusitanilor cu câteva zile înainte de plecarea spre EuroFoto Click!

Anglia şi Portugalia vor juca diseară, pe Wembley, un amical de lux înainte de plecarea celor două trupe spre Campionatul European din Franţa, dar gazdele sunt foarte supărate pe tabăra adversă.

Fernando Santos nu-l va avea la dispoziţie pe starul Cristiano Ronaldo, care a primit câteva zile de vacanţă în plus după finala Ligii Campionilor, care i-a întârziat oricum joncţiunea cu echipa naţională a Portugaliei. Golgheterul Realului a mers la Ibiza, în insulele Baleare, de unde le face cu mâna lui Rooney şi compania de pe un iacht de lux. Dacă argumentele lui CR7 par logice, mai ales că a încheiat partida cu Atletico puţin accidentat, iar câteva zile de odihnă îl vor ajuta mult înainte de turneul final, englezii sunt totuşi foarte dezamăgiţi. Ei sperau să-l vadă la lucru pe Ronaldo, omul care a făcut istorie la Manchester United, mai ales că voiau să se testeze puţin înainte de duelul cu galezul Bale, care va avea loc pe 16 iunie, în al doilea meci din grupa lor de la Euro. Ronaldo şi Bale sunt consideraţi de Roy Hodgson, selecţionerul Angliei, jucători similari, şi britanicul ar fi dorit să ia pulsul unui astfel de adversar înainte de meciul oficial. Nu va avea însă parte de această simulare şi va trebuie să se mulţumească cu casetele video.

Pentru englezi, acest amical e ultimul dinainte de plecarea spre Euro, unde debutează pe 11 iunie, cu Rusia.

Portugalia intră în focuri la Euro mai târziu şi astfel îşi mai permite un amical. Va mai evolua împotriva Estoniei, pe 8 iunie, la Lisabona. Primul lor meci la turneul final va fi pe 14 iunie, cu Islanda, la Saint-Etienne.

Anglia - Portugalia se va dispura diseară, de la 21:45, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net