Euro 2016 / Anglia, afară din Europa și la fotbal!

euro_2016_anglia_islanda.jpg

euro 2016 anglia islanda
Anglia a pierdut cu 2 la 1 meciul cu Islanda din optimile de finală de la Euro 2016
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Islanda a bătut Anglia cu scorul 2 la 1, în ultimul meci din optimile de finală de la Euro 2016. Cele două echipe s-au întâlnit pe stadionul din Nisa, luni seară (27 iunie), și au fost arbitrate de slovenul Damir Skomina.

Primul gol al partidei a fost înscris de englezul Wayne Rooney, în minutul al patrulea, însă islandezul Gylfi Sigurðssona egalat în scurt timp, în minutul 6. Cel de-al doilea gol al Islandei a fost înscris de Kolbeinn Sigthórsson, în minutul 18.

Au urmat mai multe ocazii importante pentru echipa Angliei. În minutul 61 Delle Alli ar fi putut marca golul egalizator al partidei, însă fotbalistul a lovit greșit mingea, aceasta înălțându-se mult peste poartă. O altă ocazie a fost ratată de Harry Kane, balonul fiind respins de islandezul Halldorsson.

În minutul 83, Islanda a ratat o ocazie care ar fi putut închide jocul. Gunnarsson a intrat în careu și a șutat la colțul scurt, însă Hart a respins balonul în corner. Partida s-a încheiat cu 2 la 1 pentru Islanda, după 90 + 3 minute de prelungire.

Loading...
 
 

Citește și