Discursul pătimaș al lui Ronaldo. Cum și-a motivat colegii la pauză

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo și-a încurajat coechipierii să obțină victoria împotriva Franței, chiar dacă a ieșit din jocFoto Getty
Cristiano Ronaldo și-a încurajat coechipierii să obțină victoria împotriva Franței, chiar dacă a ieșit din jocFoto Getty

Finala Euro 2016 a fost foarte tensionată duminică seara, 10 iulie, când Franța și Portugalia s-au luptat pentru titlul de campioană a Europei. Portugaliei nu i-a fost deloc ușor să continue meciul fără starul echipei naționale, Cristiano Ronaldo, dar unul dintre jucători a declarat că acesta i-a motivat să obțină victoria.

Potrivit declarațiilor lui Cedric Soares, de la echipa Portugaliei, Cristiano Ronaldo le-a susținut jucătorilor un discrus "de necrezut" care i-a motivat să înfrângă Franța cu 1-0, după cum relatează Espnfc.com.

În ciuda faptului că starul echipei portugheze a fost accidentat și a fost nevoie să fie înlocuit după doar 25 de minute de la începerea meciului, cuvintele lui i-au încurajat pe portughezi. 

"A fost un moment foarte greu. Îmi amintesc, pentru mine și pentru restul echipei a fost ca un șoc. După doar jumătate de oră, Cristiano a avut câteva cuvinte fantastice pentru noi. El ne-a dat încredere în noi înșine și ne-a zis: «Ascultați. Sunt sigur că vom câștiga, așa că stați uniți și luptați pentru victorie»". A fost de necrezut. Cred că toată echipa a avut o atitudine incredibilă. Am demonstrat asta aseară; când lupți ca unul, ești mult mai puternic", a declarat Cedric. 

Ronaldo, care a fost căpitanul echipei naționale a Portugaliei, deși a ieșit de pe teren după doar 25 de minute de la începerea meciului, le-a oferit coechipierilor săi încurajări și asistență strategică de pe banca de rezervă. Mulți s-au așteptat ca doborârea starului portughez să scadă în mod dramatic moralul echipei, dar s-a întâmplat exact contrariul.Portugalia a învins Franța cu 1-0 datorită lui Eder care a înscris primul gol în minutul 109, în prelungiri.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Ronaldo! pic.twitter.com/oZyG81iHhE— Tribun Dergi (@tribundergi) July 10, 2016

Ronaldo! pic.twitter.com/oZyG81iHhE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net